Fiica Madonnei vrea să scape de-acasă!

5 noiembrie, 2012

Nemulţumită de restricţiile impuse de celebra ei mamă şi de stilul ei de viaţă extravagant, Lourdes de-abia aşteaptă să plece de-acasă şi să-şi facă noi prieteni la facultate.

Nemulţumită de restricţiile impuse de celebra ei mamă şi de stilul ei de viaţă extravagant, fiica Madonnei de-abia aşteaptă să plece de-acasă şi să-şi facă noi prieteni la facultate.

Deşi arată şi se poartă în public ca şi cum ar fi două surori, între Madonna (54) şi fiica sa, Lourdes (16), se duce un război crunt, care-a început cu ceva timp în urmă, cam de când Regina Pop a hotărât să schimbe foaia şi să nu mai fie doar mama cea bună. Iar noile reguli ale Madonnei nu sunt deloc pe placul rebelei Lourdes, care se răzvrăteşte imediat ce prinde ocazia. Uneori pleacă de acasă cu orele şi nu spune nimănui unde se duce, alteori fumează prin dosul şcolii ori flirtează în culise cu dansatorii din trupa mamei sale.

Şi, deşi iniţial era flatată de apariţia în reviste şi ziare, adolescenta simte că această supraexpunere o sufocă, unde mai pui că paparazzi află înaintea mamei sale ce năzbâtii a mai făcut. Iar faptul că Madonna insistă să aibă drept partener un bărbat mult mai tânăr, o deranjează pe Lourdes mai mult decât lasă să se vadă. Căci, în definitiv, ea însăşi e la vârsta la care începe să aibă primele întâlniri, dar nu cu băieţi de vârsta ei – pe care îi consideră plictisitori şi imaturi, ci cu studenţi ori cu tineri care au absolvit deja facultatea.

Aşa că momentul plecării sale la facultate a picat cum nu se poate mai bine. Potrivit publicaţiei „The Sun“, pentru fiica Madonnei şi a lui Carlos Leon a fost deja admisă la Bard College, o universitate privată de lângă New York, unde o va avea colegă pe una dintre prietenele sale.

Aici, fiica artistei va studia arta spectacolului şi visează la o carieră de actriţă sau de regizoare. Mai mult, ea vrea să-şi plătească singura taxele de studiu, având ceva bănuţi puşi deoparte din profitul acumulat din vânzările propriei colecţii de haine şi accesorii, „Material Girl“, destinată copiilor şi adolescenţilor.

“, a declarat pentru

o sursă din anturajul adolescentei.

, a ţinut să completeze aceeaşi sursă.



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg