Fiica mare a fostului cuplu Ben Affleck – Jennifer Garner e mai înaltă decât mama sa și-i seamănă izbitor

27 martie, 2023
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck

Superba adolescentă în vârstă de 17 ani a foștilor soți Ben Affleck – Jennifer Garner este bucățică ruptă din mama sa, căci îi seamănă izbitor.

Cele două au fost surprinse recent pe stradă, ocazie cu care toată lumea a văzut ce mult a crescut Violet Affleck. Tânăra a întrecut-o în înălțime pe mama sa, Jennifer Garner.

Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (4) jpg

Fosta soție a lui Ben Affleck este o mamă minunată, foarte apropiată de cei trei copii pe care îi are cu actorul și în educația cărora s-a implicat masiv.

Chiar dacă nu are glam-ul actualei soții a lui Ben Affleck, Jennifer Garner a fost adeseori un înger pentru starul din ”Pearl Harbour”.

Jennifer Garner și Ben jpg

Pe lângă trei copii minunați pe care îi au împreună, Jennifer Garner i-a fost mereu alături actorului, mai cu seamă în cele mai grele momente ale sale, când s-a luptat cu alcoolismul. Ben Affleck a fost foarte lipsit de tact la începutul relației cu Jennifer Lopez, când într-un interviu a discredita-o necuvenit pe fosta soție, spunând că din cauza ei s-a apucat de băut. Ulterior, recent, el și-a retras acuzațiile, căci de fosta soție îl leagă și o frumoasă prietenie, nu doar cei trei copii pe care îi cresc împreună.

Însă este uimitor ce mare s-a făcut Violet Affleck. Ea a ieșit la un prânz cu mama sa, Larchmont Village. Ambele aveau încălțări cu talpă joasă, ocazie cu care s-a putut observa fără dubiu că Violet Affleck este deja vizibil mai înaltă decât mama sa, Jennifer Garner. Tânăra a purtat o ținută complet neagră, formată din fustă plisată, hanorac și vestă matlasată, cu glugă. La fel de casual chic s-a îmbrăcat și actrița. Jennifer Garner a optat pentru jeanși, bocanci și un sacou lejer. Vedeta în vârstă de 50 de ani are un ten superb și face parte din categoria actrițelor naturale, netunate.

Anul trecut, au existat multe zvonuri potrivit cărora și Jennifer Garner ar urma să se căsătorească cu partenerul său de viață, John Miller. Acesta se înțelege perfect cu Ben Affleck, paparazii i-au surprins recent în fața casei actriței, bucurându-se amândoi nespus de revedere.

Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg