Fiica secretă a lui Clark Gable s-a stins din viaţă

2 decembrie, 2011
lewis1 obit popup jpeg

Judy Lewis, fiica secretă a lui lui Clark Gable şi a actriţei Loretta Young, a murit în această săptămână, la vârsta de 76 de ani.

Judy Lewis, fiica secretă a lui lui Clark Gable şi a actriţei Loretta Young, a murit în această săptămână, la vârsta de 76 de ani.

Actriţă, la rândul ei, şi mai târziu psihoterapeut, Judy Lewis n-a ştiut cine erau adevăraţii ei părinţi până la 31 de ani şi atunci a aflat abia după o ceartă cu mama sa care i-a spus: „Tu n-ai fi nefericită dacă ai fi un star de cinema, tatăl copilului ar fi un star de cinema şi tu nu ai putea face un avort pentru că e un păcat de moarte?”.

image

Loretta Young a avut o aventură cu mai vârstnicul şi însuratul Clark Gable atunci când filmau împreună pentru pelicula “The Call of the Wild”. După ce a aflat că este însărcinată, ea a fugit în Europa până la naşterea copilului şi a lăsat-o să fie îngrijită de dădace. După 19 luni de la naşterea lui Judy, ea i-a declarat jurnalistei de scandal Louella Parsons că nu fata nu e a ei, ci că e un copil adoptat. Chiar şi când Young s-a căsătorit, mai târziu, Judy Lewis a rămas fiica „adoptivă”. Fetiţei a fost nevoie să i se facă o operaţie de corectare a urechilor -care erau clăpăuge ca ale lui Gable- la vârsta de 7 ani, dar cu toate acestea secretul a fost păstrat în continuare.

image

Ulterior, Judy a reuşit să smulgă adevărul de la mama sa, adevăr pe care aceasta l-a mărturisit şi într-o carte autobiografică.

Foto: New York TimesRecente pe Ok! Magazine

Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg