Fiica şi mama lui Whitney Houston vor apărea într-un reality show

14 mai, 2012

Fiica şi mama cântăreţei Whitney Houston vor apărea într-un serial ce prezintă viaţa familiei Houston după tragica dispariţie a artistei, decedată la începutul anului.

Fiica şi mama cântăreţei Whitney Houston vor apărea într-un serial ce prezintă viaţa familiei Houston după tragica dispariţie a artistei, decedată la începutul anului.

Reprezentanţii televiziunii Lifetime au anunţat că Bobbi Kristina Brown, fiica în vârstă de 19 ani a cântăreţei, mama vedetei, Cissy, fratele ei, Gary, şi cumnata Pat Houston vor apărea cu toţii în acest reality-show, care va fi difuzat pe micile ecrane în a doua jumătate a acestui an. Emisiunea "The Houston Family Chronicles" va fi realizată sub forma unui serial documentar.

"Pat şi Gary Houston se confruntă cu cea mai mare provocare din vieţile lor, aceea de a o sprijini pe Bobbi Kristina, într-o perioadă în care ea este nevoită să înfrunte lumea de una singură, fără ajutorul persoanei pe care se baza cel mai mult, mama ei", au precizat reprezentanţii televiziunii Lifetime.

Pat Houston, cumnata şi managerul artistei decedate, a spus că lucra deja la un proiect de televiziune înainte de moartea cântăreţei, dar decesul ei neaşteptat a afectat serios tematica acelui show TV. Whitney Houston a fost găsită moartă, la vârsta de 48 de ani, în cada camerei sale de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie.Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg