Fiica uitată a lui Tom Cruise împlinește 18 ani. Primește ceva la majorat de la extravagantul său tată?

18 aprilie, 2024

Actorul e celebru pentru cadourile sale scumpe! Îi ia ceva de majorat și fiicei sale, pe care n-a mai văzut-o de ani de zile?

FotoJetCruise jpg

Era prințesa lui, însă teama lui Katie Holmes că ar putea s-o atragă pe Suri în Biserica Scientologică a făcut-o pe fosta nevastă a superstarului să o țină pe fetiță mai ferită de gândurile expansive ale lui Cruise.

De aici și până la a o ignora total nu a mai fost mult, din păcate. Ruptura tată - fiică a fost clară.

Tom și Suri Cruise, Profimedia (2) jpg

Suri Cruise a fost fotografiată ieri pe străzile din New York cu un buchet de flori în mână. Părea destul de apatică și gânditoare.

Suri Cruise, Profimedia (3) jpg

Adolescenta îi seamănă mamei sale leit.  Katie Holmes a crescut-o frumos, cu toată responsabilitatea, însă astăzi tânăra marchează un moment important al vieții: majoratul.

De acum, doar Suri Cruise va decide pentru Suri Cruise. Nu știm dacă își va căuta tatăl și nici dacă acesta va renunța la orgolii și îi va dărui un cadou conform măreției evenimentului: căci Tom Cruise este cunoscut pentru cadourile sale extravagante pe care le oferă cu generozitate celor din cercul său, la aniversări importante. Ar fi ciudat ca fix fiicei sale să nu îi ofere nimic.

Într-un interviu acordat Harper's Bazaar, fosta colegă a lui Tom, Dakota Fanning, a dezvăluit că a primit un cadou de ziua sa anual, de când au jucat împreună în Războiul Lumilor. La acea vreme, Dakota avea 11 ani, iar ea a împlinit recent 30 de ani – iar Tom Cruise i-a făcut cadouri în fiecare an de atunci!

La un moment dat, și Brooke Shields și-a amintit că actorul trimitea prietenilor câte un tort sofisticat de Crăciun. Oare ce atitudine va avea acum starul ”Top Gun” vizavi de fiica sa naturală, în ziua în care devine adultă cu acte în regulă?

Presa mondenă a relatat recent despre distanța păstrată de Tom Cruise între el și propria fiică. Din păcate, a lăsat convingerile religioase să-l despartă de copilul său biologic.

Cei doi nu mai interacționează, iar Katie Holmes i-a fost mulți ani lui Suri și mamă și tată. Cele două par mai degrabă surori și au o relație foarte frumoasă și apropiată. Fotoreporterii le surprind adeseori împreună pe străzile din New York.

Se pare că starul Top Gun nu a divorțat în 2013 doar de Katie, ci de Suri. ”Suri nu-și mai cunoaște tatăl, nu a mai petrecut timp cu ea de aproape 10 ani”, a mărturisit un apropiat al lui Holmes.

”Fata nu face parte din viața lui!” Însă actorul îi oferă sprijin financiar. Conform TMZ, în urma divorțului, Tom Cruise a plătit o alocație anuală pentru Suri în valoare de 400.000 de dolari, până la 18 ani. De astăzi, dispare și ajutorul financiar.

Katie Holmes a câștigat în 2012 custodia exclusivă a lui Suri, în timp ce Tom Cruise a fost nevoit să plătească această generoasă contribuție anuală pentru creșterea și educația fetei.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg