Fiicele HOT ale unor bad boys. Care este cea mai SEXY?

22 septembrie, 2017
jagger jpeg

Provin din familii emblematice de unde au moştenit nu numai averi colosale, ci şi trăsături fizice desăvârşite, care le asigură acum succesul în fashion sau în orice alt domeniu pe care şi l-au propus să-l cucerească.

Alexandra Richards

image

Este adesea numită rock royalty şi asta pentru că provine dintr-o familie emblematică din muzică! Părinţii ei sunt nimeni alţii decât Keith Richards, membru marcant al trupei Rolling Stones, şi modelul Patti Hanson care i-a împrumutat cu generozitate din trăsăturile sale desăvârşite.

Georgia Mae Jagger

image

Altă fiică supersexy, care face ravagii în fashion şi are părinţi legendari în rock şi modeling este Georgia, copilul rockerului Mick Jagger, leaderul trupei Rolling Stones, şi al topmodelului Jerry Hall. Mai mult de-atât, tatăl ei vitreg este miliardarul Rupert Murdoch.

image

Dominik García-Lorido

image

Nu este la fel de cunoscută ca frumuseţile anterioare, însă le egalează pe acelea la farmec irezistibil, nu credeţi? Dominik García-Lorido este fiica actorului Andy Garcia, care se mândreşte cu progenitura sa pe la mai toate evenimentele la care participă.

Daisy Lowe

image

Dacă amesteci genele unui bad boy precum Gavin Rossdale, din trupa Bush, cu trăsăturile superbe ale unui fashion designer precum Pearl Lowe nu poate rezulta decât o mândreţe de fată precum Daisy.

Hailey Baldwin

image

Fiica actorului Stephen Baldwin şi-a făcut deja un nume în fashion, domeniu pe care l-a luat cu asalt alături de surorile Hadid. Frumoasă de pică, Hailey a devenit imaginea unor prestigioase branduri de lux şi are toate şansele să ajungă la fel de faimoasă în showbiz-ul american ca tăticul ei.

image

Dylan Penn

image

Sean Penn este alt tătic mândru nevoie mare de fiica lui, pe care o însoţeşte pe covorul roşu de câte ori are şansa. La fel şi mama lui Dylan, actriţa Robin Wright, care se vede cu ochiul liber că i-a împrumutat fiicei ei toate atuurile sale fizice.

image

Francesca Eastwood

image

Numele ei de familie spune tot, nu mai trebuie explicată provenienţa frumoasei Francesca. Cu un tată precum regizorul Clint Eastwood, tânăra poate bifa absolut tot ceea ce şi-a propus în viaţă, ceea ce şi face în acest moment.Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg