Fiicele VIP: Cum au crescut adolescentele unor vedete ca Angelina Jolie, Nicole Kidman sau Jessica Alba

26 octombrie, 2024

E clar c-am îmbătrânit! Noi ne aducem aminte de aceste fiice de vedete pe când erau purtate-n brațe de părinții lor... Astăzi, însă, își întrec în înălțime mamele, iar unele dintre ele le seamănă leit!

ANGELINA JOLIE

Angelina Jolie și Vivienne profimedia 0882443023 jpg

Mezina Angelinei și a acelui Brad Pitt înstrăinat de copiii lui îi calcă pe urme mamei sale, la doar 15 ani. Profesional, că fizic e Brad gol! Angie și Vivienne au atras toate privirile la Tony Awards, acolo unde au câștigat patru trofee pentru musicalul The Outsiders, la care au lucrat împreună.

GISELE BÜNDCHEN

Gisele Bundchen și fiica sa profimedia 0873736461 jpg

Puștoaica din imagine trebuie să-i mulțumească mamei sale pentru acele picioare lungi și perfecte! În vârstă de 12 ani, Vivian nu doar că e cât mama ei de înaltă, dar îi poate călca cu brio și pe urme, în modelling. La mixul de gene fantastice a contribuit și tatăl Tom Brady, acum despărțit de Gisele.

IVANKA TRUMP

Ivanka Trump și Arabella profimedia 0864754435 jpg

În cazul lor, asemănarea mamă-fiică nu-i atât de frapantă, dar e bine, cel puțin, că cea mică n-a moștenit prea mult din genele bunicului Donald. De față este fiica cea mare a Ivankăi cu soțul ei, Jared Kushner, pe numele ei Arabella, în vârstă de 13 ani. Adolescenta mai are doi frați și pare că are înălțimea de partea ei.

JESSICA ALBA

Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg

Nu credem că fiicele actriței au crescut atât! Este imposibil! Și totuși așa este: superbele adolescente din această imagine sunt Honor, de 16 ani, și Haven, de 12, fiicele ei cu soțul Cash Warren. Cele trei au arătat ca niște surori la premiera ultimului film al Jessicăi, iar fiicele au purtat rochii din garderoba mai veche a faimoasei lor mame. Un trio extraordinar!

NICOLE KIDMAN

Nicole Kidman și fiica sa Sunday Rose Profimedia jpg

Cine-i mama și cine-i fiica? Le puteți deosebi? Nicole a surprins pe toată lumea la Săptămâna Modei de la Paris, acolo unde i s-a alăturat nimeni alta decât fiica ei, Sunday Rose. Adolescenta în vârstă de 15 ani este cea mai mare dintre cele două fiice ale lui Nicole cu soțul Keith Urban, iar la show-ul de modă, aceasta a arătat ca o clonă adorabilă a mamei sale.

KATIE HOLMES

Katie Holmes și Suri Cruise profimedia 0883912555 jpg

Unica fiică a lui Katie cu fostul ei soț, Tom Cruise, are 18 ani și este în primul an la facultate. În această imagine cu ea și mama sa, Katie o conduce mândră la serbarea școlară de absolvire a liceului din New York. Recent denumită Suri Noelle, ca protest pentru dispariția tatălui ei din viața sa, Suri este, cu toate acestea, tabloul fidel al starului.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Georgina Rodriguez Crristiano Ronaldo Instagram webp
Alexandra Bădoi   Instagram jpg
Petronela Rotar jpg
Cher Richard Abouzaki, la Chefi la cuițite   Antena 1 (3) jpg
FotoJet Dive jpg
Céline Dion în Los Angeles, Instagram (2) png
vedete modeste colaj jpg
colaj vedete MINA jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg