Fina lui Michael Jackson rupe tăcerea! Cum se comporta celebrul artist în compania copiilor

12 aprilie, 2019
5 michael jackson copii jpg jpeg

În mijlocul atâtor acuze, iată că există şi o voce care să-l apere pe Michael Jackson. Fina popstarului, Lucy Lester, vorbeşte despre cum s-a comportat acesta cu ea, dar şi cu ceilalţi copii din jurul lui.

Fata botezată de Michael Jackson a rupt tăcerea şi a vorbit despre acuzele care i se aduc popstarului. Lucy Lester (27) spune că era foarte apropiată de MJ, graţie relaţiei tatălui ei cu acesta, şi că popstarul a avut întotdeauna grijă de ea. Mai mult, Lucy spune că ea şi fraţii ei obişnuiau să fie mereu în preajma lui MJ, că se jucau alături de copiii lui, şi că petreceau Crăciunul împreună.

lucy fina lui michaeljackson jpg jpeg

Lucy îi susţine nevinovăţia până în pânzele albe, menţionând că acuzele aduse lui sunt false şi că el a fost mereu un ”om blând, de familiei”: ”100% n-am văzut în el nimic să-mi sugereze că ar fi capabil de abuz sexual asupra copiilor. N-am avut nici cea mai mică temere, n-am auzit ori văzut nimic care să mă facă să mă simt inconfortabil. Nu cred că a făcut nimic din ce se spune şi cred că sunt alţi factori, precum banii, care îi fac pe respectivii să-l acuze. Pot vorbi din experianţa mea şi pot spune că nu a făcut niciodată un pas greşit. Michael era un om de familie”.

mj jpg jpeg

Lucy îşi aminteşte că Michael Jackson a încercat s-o înveţe dansul ”moonwalk” şi că o ajuta să-şi sărbătorească cei 18 ani în 2009, atunci când a murit.Recente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg