Final neaşteptat pentru concursul Exatlon. Tu cine crezi că va câştiga?

16 mai, 2018
Exatlon4 Kanal D jpeg

Final neaşteptat de timpuriu pentru cea mai vizionată emisiune-concurs a anului, reality show-ul „Exatlon” de pe Kanal D. Ei bine, deşi mai sunt opt oameni în concurs, miercuri, pe 23 mai, va avea loc ultima Arena, cea care va decide câştigătorul „Exatlon” şi al premiului de 100.000 de euro. Transmisiunea va fi în direct, la Kanal D, începând cu ora 19:45.

image

Toţi cei rămaşi în acest moment în concurs, fie că este vorba de cei patru Războinici, fie de cei patru Faimoşi, au şanse la marele premiu. Rămâne de văzut care concurent a atras cel mai mult aprecierea publicului, pentru că votul telespectatorilor va face departajarea finală.

În acest moment, în competiţia „Exatlon” au rămas războinicii Alexandru Nedelcu, Ionuţ Sugacevschi, Ştefan Floroaica, Roxana Moise şi faimoşii Cătălin Cazacu, Vladimir Drăghia, Larisa Vasile şi Valentin Chiş.

Este neclar, însă, care sunt paşii care vor duce la alegerea câştigătorului concursului Exatlon, şi anume dacă vor exista probe eliminatorii până când, în finală, vor rămâne doar doi, o fată şi un băiat, aşa cum s-a întâmplat şi în concursul Exatlon din Mexic.

image

În cazul acelei ediţii, finaliştii s-au ales în urma unor semifinale ale fetelor, respectiv ale băieţilor, iar departajarea finală s-a făcut după o nouă rundă de vot din partea telespectatorilor. Câştigătorul Exatlon Mexic a fost atletul de doar 18 ani Ernesto Cazares.

Anunţul făcut de cei de la Kanal D i-au surprins pe fanii concursului, mulţi fiind contrariaţi de această modalitate de alegere a câştigătorului, după cum o arată şi multe dintre comentariile postate pe pagina de Facebook a concursului: "Nu e corect să decidă publicul. Corect este să joace şi cine câştigă, aia e. În general, publicul nu prea votează după performanţă şi nici măcar nu se ştie dacă voturile sunt chiar atât de reale. Câştigătorul deja se ştie .... va fi Drăghia".

image

Aşadar, aventura Exatlon se termină şi în România, săptămâna viitoare, pe 23 mai. Tu cine crezi că va câştiga?Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg