Fiul actorului Dumitru Furdui, Tudor Furdui, îşi aniversează ziua cu Ştefan Bănică şi Cornel Dinu

12 mai, 2021
1 tudor jpg jpeg

Chiar dacă nu poate face petrecere cu zeci de prieteni, Tudor Furdui va sărbători doar alături de câţiva invitaţi. Ştefan Bănică, Virgil Ianţu, Cosmin Cernat, Ioan Andone, Cornel Dinu şi alţi câţiva oameni dragi vor ciocni un pahar cu şi pentru el, la împlinirea a 53 de ani.

Cea mai frumoasă aniversare de ziua lui, când s-a trezit şi cu „cel mai cel cadou”, s-a întâmplat în 12 mai 2006. „Exact în ziua aceea am aflat că voi fi tată. A fost ceva unic. Şi nu cred că poţi primi un cadou mai special! Şi acum îi spun fiului meu că el e cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată!”, ne-a mărturisit jurnalistul Ştirilor Sportive TVR, Tudor Furdui. Acum Alec Dimitri are 14 ani şi aproape îl întrece la înălţime pe tatăl lui.

Pe 12 mai, Tudor Furdui împlineşte 53 de ani, iar anul acesta numără şi 20 de ani de când a început ca reporter în TVR. „Nu m-am ferit niciodată să-mi spun vârsta, chiar dacă tot stau să mă întreb când au trecut anii... Mai ieri aveam 33 şi mă angajam la TVR ca reporter.”

Râde şi se gândeşte cu drag la aniversările de 40 şi 50 de ani, când în jurul lui au fost aproape 70 de invitaţi, iar orchestra cu muzica live, şampania, tortul şi meniurile alese i-au delectat pe invitaţi.

Deşi nu se dă în vânt nici după şampanie, nici după tort, acestea nu vor lipsi la aniversarea de miercuri. Dar pentru că suntem încă în pandemie, anul acesta, pe 12 mai, Tudor va sărbători „în formaţie redusă”, doar cu câţiva dintre prietenii lui dragi, cu care se ştie de zeci de ani. Ştefan Bănică, Virgil Ianţu, Cosmin Cernat, Ioan Andone şi Cornel Dinu, care mi-e ca un tată, dar şi alţi câţiva oameni dragi îmi vor fi alături. Cu aceşti prieteni avem un grup pe WhatsApp - se numeşte „Champions League” – iar lunar organizăm „etape de şuete subţiri”, ne-a povestit Tudor.

Ce îşi doreşte cel mai mult de ziua lui? „Poate sună a clişeu, dar tot ce-mi doresc este să fiu sănătos; la fel şi pentru familia mea. Suntem expuşi la atâtea pericole, încât sănătatea mi se pare cea mai preţioasă. Iar profesional, îmi doresc ca proiectul „Microbist de România”, unul în care m-am implicat 100%, să aibă continuitate. Aştept cu nerăbdare ediţia a doua”.

Şi pentru că ziua lui este miercuri, când la TVR 1 se difuzează un nou episod „Microbist de România”, Tudor este convins că el şi prietenii lui vor trage cu ochiul şi la ce se întâmplă în episodul 3 al show-ului filmat în Maldive, destinat celor mai înfocaţi suporteri ai fotbalului românesc.Recente pe Ok! Magazine

Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg