Fiul actriţei Mia Farrow a decedat. Avea doar 27 de ani

22 septembrie, 2016
Mia Farrow Tours Eastern Chad As Violence Continues jpeg

Veşti triste pentru familia şi apropiaţii Miei Farrow! Actriţa în vârstă de 71 de ani trece prin momente cumplite, Thaddeus, unul dintre copiii ei adoptaţi, stingându-se din viaţă în urma unui accident rutier.

Thaddeus este cel din scaunul cu rotile. Aici, la puţin timp după ce fusese adoptat

Potrivit primelor informaţii, Thaddeus a fost găsit fără suflare în maşina sa, miercuri. Şi deşi acesta a fost transportat de urgenţă la cea mai apropiată unitate medicală, medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 27 de ani, decesul lui fiind pronunţat în jurul ore 14.

Ca-n cazul tuturor accidentelor rutiere, poliţia a deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate ce a cauzat decesul tânărului. Însă, public, autorităţile au declarat doar că nu există indicii referitoare la o crimă.

Thaddeus, care era paraplegic din cauza diagnosticului cu poliomielită, a fost adoptat de actriţă dintr-un orfelinat din Calcutta, India, în anul 1994.

Tânărul, care face parte din cei zece copii adoptaţi de Mia, a vorbit, în urmă cu trei ani, în cadrul unui interviu cu Vanity Fair despre dragostea primită de la actriţă şi despre relaţia lui cu ea: ”A fost înspăimântător să fiu adus într-o lume a cărei limbă nu o înţeleg, cu o altă culoare a pielii. Faptul că toată lumea mă iubea era o nouă experienţă pentru mine. M-a copleşit la început”.

Mia Farrow şi-a dedicat viaţa îngrijirii copiilor bolnavi şi orfani

Acesta este cel de-al treilea copil pierdut pentru Mia, dintre cei adoptaţi. În anul 2000, Mia a asistat neputincioasă la moartea tragică a fiicei Tam Farrow, în vârstă pe atunci de doar 19 ani. Tam se luptase pentru viaţă, însă, în cele din urmă, bolile au fost o povară prea mare de dus. În 2008, Mia şi-a luat la revedere şi de la Lark Previn, un alt băiat adoptat de ea.

foto: gettyRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg