Fiul adoptiv al lui Horia Brenciu împlineşte 5 ani. Iată cât de simpatic e puştiul şi cât de iubit e de surorile lui

7 iunie, 2019
1 copii brenciu alice jpg jpeg

Horia Brenciu are o familie frumoasă şi numeroasă! Deşi e destul de discret când vine vorba despre partenera lui de viaţă şi de cei patru copiii ai lor, artistul e un bărbat şi un tată mândru şi împlinit.

Astăzi, este motiv de sărbătoare în familia lui Horia Brenciu. Fiul lui adoptiv, micuţul Toma, împlineşte cinci ani. Fericitul anunţ l-a făcut chiar soţia artistului, prin intermediul contului de Facebook. ”El este Zeus. Şi azi împlineşte 5 ani. Te iubesc, dragostea mea! Când mă uit la tine mă gândesc că am făcut ceva foarte bine pe lumea asta, de mi-a dat Dumnezeu o asemenea minune. Să fii fericit, băiat frumos şi bun!”, este mesajul de pe Facebook al lui Alice Dumitrescu Brenciu.

Aşadar, ne aşteptăm că Zeus (n.r. nume de alint pentru Toma) să fie răsfăţat de părinţii lui, dar şi de cele trei surori care îl divinizează. De altfel, Horia Brenciu a vorbit într-un interviu recent despre relaţia care există între cei patru copii ai lui, mărturisind că Toma este răsfăţat de toţi cei din casă. ”E un fel de competiţie a afecţiunii între noi. Toma e tot un zâmbet, cântă tot felul de cântece şi are o privire tare galeşă. Fetele se întrec în a-i găsi apelative precum Soarele meu, Zeus, Îngeraş. Şi lista poate continua, credeţi-mă...”, a declarat, pentru Libertatea, Horia Brenciu.

2 brenciu alice jpg jpeg

În acelaşi interviu, Horia Brenciu recunoştea că procesul de adopţie a micuţului Toma a fost unui anevoios, durând nu mai puţin de 3 ani. Din fericire, procesul s-a încheiat de mult, iar Toma se bucură acum de un cămin iubitor şi protector, Horia şi Alice străduindu-se să-i ofere tot ce e mai bun. ”Aş zice că am fost ajutaţi de Dumnezeu. Toată procedura a durat aproape trei ani. Toma a fost cu noi în tot acest timp şi în rest nimic nu a contat. De fapt, ideea e că poţi trece prin orice, dacă la capătul drumului te aşteaptă o minune.”, spunea el pe atunci.î

Horia şi Alice sunt părinţi ai patru copii: Mariei şi Andreei, provenite din relaţia anterioară a lui Alice, ai micuţei Mina (6 ani şi jumătate) şi Toma (cinci ani).Recente pe Ok! Magazine

Georgina Rodríguez, Profimedia (2) jpg
Kylie Minogue la BRIT Awards 2024   GettyImages 2054029155 jpg
Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown, Dorothea Hurley și Jon Bon Jovi, GettyImages jpg
Rihanna în India, Profimedia (4) jpg
Brigitte Macron attends 14th dictation exercise event organised by ELA   Paris jpeg
cosmin cernat Kanal D Insula de 1 milion png
Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg