Fiul cel mare al lui Rod Stewart s-a căsătorit în Las Vegas cu o fostă colegă de liceu

21 februarie, 2023

Sean Stewart a transformat o excursie în Sin City într-o ocazie de neuitat pentru el și una dintre primele sale cuceriri.

Sean Stewart, fiul lui Rod Stewart   profimedia 0749928298 jpg

Fiul cel mare al lui Rod Stewart, Sean Stewart, este acum căsătorit, confirmă în exclusivitate „People“. Antreprenorul, în vârstă de 42 de ani, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Jody Weintraub, tot de 42 de ani, de Ziua Îndrăgostiților, în timpul unei excursii la Las Vegas săptămâna trecută, iar cei doi s-au îndreptat direct spre casa de căsătorii, în aceeași noapte.

"Sean a întrebat-o dacă vrea să se căsătorească cu el în timp ce luau cina la Catch. S-au căsătorit la scurt timp după ce au obținut licența de căsătorie, la ora 22:00, la Little Church of the West", a declarat în exclusivitate pentru „People“ o sursă apropiată cuplului.

Inițial, cuplul intenționa să facă o excursie romantică obișnuită de Ziua Îndrăgostiților la celebrul hotel Wynn, dar apoi totul s-a transformat rapid într-un angajament pe viață. "Sean și Jody au o prietenă comună, Courtenay Semal, care a fost motivul pentru care au continuat să se reîntâlnească de-a lungul anilor. Amândoi au familii celebre, pur și simplu se înțeleg", mai spune sursa, precizând că cei doi seamănă mult și că sunt născuți la două zile distanță unul de celălalt.

La reîntoarcerea în Los Angeles, cei doi au sărbătorit evenimentul și cu mama lui Sean, prima soție a lui Rod Stewart, și cu Rod, care tocmai avusese un concert în Tampa.

Designerul de îmbrăcăminte de stradă Dirty Weekend, Sean Stewart, o cunoaște încă din liceu pe Jody, fostă producătoare la EXTRA și fiică a producătorului filmului „Ocean's Eleven“, Jerry Weintraub. "Amândoi sunt oameni foarte familiști", a comentat aceeași sursă.

Jody Weintraub, care va prelua numele Stewart, a mai fost căsătorită și are un fiu în vârstă de 5 ani, Doc, care se înțelege foarte bine cu Sean. "Se duc la plajă, Sean îi citește cărți, îl duce la orele de karate, se joacă Magna-Tiles", a dezvăluit sursa despre noul tată vitreg al băiatului, adăugând că "Sunt drăguți împreună!". Cât privește relația lui Jody cu fostul ei soț, aceasta a rămas în termeni amiabili. "Nu există nicio problemă între ei", notează sursa.Recente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg