Fiul cel mare Victoriei şi al lui David Beckham e pasionat de fotografie. Brooklyn a împlinit 21 de ani

4 martie, 2020
8 brooklyn beckham si familia jpg jpeg

Ce rapid au trecut anii! Fiul cel mare al Victoriei şi al lui David Beckham a împlinit 21 de ani. Ziua de 4 martie e întotdeauna o zi de sărbătoare în familia lor!

În urmă cu 21 de ani, pe 4 martie 1999, Victoria Beckham aduce pe lume primul ei copil. Îi făcea cea mai mare bucurie fotbalistului David Beckham, aceea de a avea un copil, un băiat. Anii au trecut, iar familia lor s-a mărit, a devenit din ce în ce mai frumoasă şi mai faimoasă. Ce-i drept, ei au continuat să fie uniţi, să fie apropiaţi, să îşi spună problemele mai ales în contextul actual, când mulţi copii se separă devreme de cei dragi, iar soţii divorţează din diverse motive. 

21 de ani a împlinit Brooklyn Beckham. Acesta e pasionat de fotografie şi cochetează şi cu moda, pare că o moşteneşte pe mama lui celebră, nu? Acesta, la 18 ani, a avut şi prima expoziţie de fotografie, care a fost un succes.

Cu ocazia zilei lui de naştere, Victoria Beckham a postat pe Instagram o poză şi un mesaj emoţionant: "În urmă cu 21 de ani, cel mai frumos suflet a venit pe lume şi ne-a schimbat vieţile complet, pentru totdeauna"

5 brooklyn beckham are 21 de ani 5 jpg jpeg

Gestul ciudat al lui Brooklyn Beckham! A postat pe internet o fotografie cu mama lui fără sutien

Este bine cunoscut faptul că Brooklyn Beckham visează să devină un fotograf recunoscut la nivel mondial, însă o poză realizată de el şi postată pe Instagram a stârnit un val de reacţii critice. Brooklyn Beckham a postat pe contul lui de Instagram o fotografie în care mama lui apare fără sutien, cu sânii acoperiţi doar de un prosop. 

Fotografia cu Victoria Beckham, postată de Brooklyn pe Instagram a strâns peste 350.000 de like-uri şi aproape 500 de comentarii.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique