Fiul cel mic al lui Adrian Năstase se iubeşte cu o fostă atletă

14 septembrie, 2015
11204402 10203617256552265 2979254553267613357 n jpeg
image

Mezinul politicianului are o splendoare de fată lângă el, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

Mihnea Năstase n-a ieşit atât de mult în prim-plan asemenea fratelui său mai mare, Andrei. Dar şi el, la fel ca şi acesta, îi dă motive de mândrie tatălui său, Adrian Năstase.

image
image

După ce a făcut liveul în Elveţia (Alpinum Zuoz), facultatea la Paris (Universitatea Americană) şi masterul la Londra (The London School of Economics and Political Science – LSE), Mihnea Năstase (22) s-a angajat, în vară, pe post de asistent la biroul din Bruxelles al europarlamentarului Cătălin Ivan.

„Pe Mihnea l-am cunoscut la Parlamentul European, unde a avut colaborări cu colegi din delegaţia europarlamentarilor PSD. Când s-a eliberat un loc la mine în echipă l-am chemat să lucrăm împreună. Am avut mai multe discuţii cu Mihnea, iar în urma acestora am decis să-l angajez. Este un tânăr foarte pregătit, cu foarte mult bun-simţ şi dornic de muncă. Evident că a contat şi faptul că-l cunosc pe tatăl său, dar nu a fost decisiv acest fapt în alegerea mea. Mihnea se va ocupa în echipa mea de activitatea în comisia de relaţii externe şi de relaţia UE - Rusia“, spunea despre el, în iulie, Cătălin Ivan, pentru „Libertatea“.

image

De câteva luni, Mihnea are o relaţie cu o tânără din Constanţa, pe nume Corina Corolevschi. Aceasta este fostă campioană balcanică şi multiplă campioană naţională la mai multe probe de viteză şi ştafetă.

image

Din păcate, cariera ei de atletă s-a încheiat brusc după o accidentare serioasă. Şi, deşi Corina este cu patru ani mai mare decât Mihnea, dar vârsta nu reprezintă un impediment în relaţia lor.

image

Cei doi par să se iubească sincer şi petrec mult timp împreună, dovadă şi fotografiile postate pe conturile lor de socializare.

image

Şi, dacă Andrei Năstase vorbeşte tot mai adesea despre căsătorie, cum ar fi să-l vedem şi pe Mihnea logodit cu Corina? Căci tocmai ce-au petrecut un weekend romantic la Paris, unde cei doi s-au fotografiat în ipostaze romantice.

image

  Foto: pagina personală

image
image


Recente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg