Fiul lui Alain Delon, internat de urgenţă. Ce s-a întâmplat cu Alain-Fabien?

3 septembrie, 2020
1 alain 1 jpg jpeg

Alain-Fabien a reuşit să-şi sperie fanii cu filmările din spital pe care le-a postat pe Instagram

"Nu vă voi minţi: îmi este frică", a scris ieri pe un story actorul, care a dezvăluit că a trebuit să fie internat de urgenţă. Mulţi s-au gândit automat că ar putea fi vorba de Covid-19. Nu este vorba despre virus, însă nu e nici uşoară starea lui: Alain-Fabien a făcut pneumotorax, care poate să apară prin ruptura bulelor subpleurale, factorii declanşatori fiind fumatul, efortul fizic deosebit, tusea prelungită. Pneomotoraxul este o urgenţă medico-chirurgicală care poate pune în pericol viaţa pacientului. ŢAm făcut pneumotorax. Din fericire, a fost descoperit la timp, dar plămânul meu seamănă acum cu un sac de plasticŢ, a mai spus el. Aşa încât fiul lui Alain Delon nu i-a alarmat degeaba pe cei care îl urmăresc şi care acum se tem ca această problemă să nu îl facă foarte vulnerabil în faţa Covid-19.

alain 3 jpg jpeg
alain 2 jpg jpeg

Zguduit de momentele trăite, Alain-Fabien promite acum că se lasă de fumat, actorul mărturisind că a pus prima ţigară în gură la vârsta de doar 9 ani. ŢLa 15 ani, fumam ca un turcŢ, îşi aminteşte el. Fanii i-au urat multă sănătate, actorul de 26 de ani fiind extrem de îndrăgit pentru rolul său din serialul foarte urmărit acum în Franţa pe TF1, Grand Hotel. ŢTata urmăreşte îndeaproape cariera mea, ştie tot, este mândru şi mulţumit de evoluţia mea. Se uită la televizor la serial şi m-a sunat să-mi spună că mi-a reuşit rolulŢ, povesteşte într-un interviu de zilele trecute Alain-Fabien. "Numele Delon deschide, dar şi închide porţi. Când eram mai tânăr, un agent mi-a zis: Nu am nevoie de încă un Delon. Să auzi asta la 19 ani îţi taie aripile. Numele Delon mai înseamnă şi multă presiune, pentru că mereu mă întreb: Voi fi suficient de bun? Iar acum, sunt frapat de asemănarea noastră. Când îl văd pe tata fumând pe pat în filmul Le Samourai, îmi dau seama că îi semăn fantastic", mai spune el.

Cu sau fără ţigară, însă, este limpede că Alain-Fabien a revenit la sentimente mai bune şi s-a împăcat cu tatăl său, după o adolescenţă rebelă, în care se distanţase de el. La 18 ani, el a acordat chiar un interviu pentru Vanity Fair Italia, spunând: "Eu nu am avut o viaţă normală şi nici nu voi avea vreodată. Dar voi încerca să-mi construiesc una departe de părinţii mei, care sunt inamicii mei. Nu am casă, contul meu în bancă e gol. Şi cu toate astea sunt fiul celui mai mare star al cinematografiei franceze - un om bogat, care m-a abandonat", declara acum 8 ani el, adăugând chiar că tatăl lui fusese violent cu el şi cu mama sa. Şi că, pentru a-şi câştiga banii pe care nu-i primea de la părinţi, spălase maşini, ba chiar fusese dealer de droguri. Tot acest trecut zbuciumat pare, însă, acum lăsat cu totul în spate de Alain-Fabien, fiul lui Alain Delon din relaţia cu Rosalie van Breemen, care a durat între 1987 şi 2001. Cei doi mai au o fiică, pe Anouchka Delon, iar actorul mai are un fiu, pe Anthony Delon, din mariajul cu Nathalie Barthelemy - şi un fiu ilegitim, Christian, din aventura cu artista germană Nico.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg