Fiul lui Cate Blanchett îi calcă pe urme. Tânărul lucrează cu Ryan Gosling

26 iunie, 2024

La 22 de ani, Dahiell John Upton lucrează deja în cinematografie și a apărut cu mama sa pe covorul roșu de la Cannes.

Dashiell e un timid într-o industrie a expunerii. Aici, la Cannes, cu mama sa. FOTO: Getty Images
Dashiell e un timid într-o industrie a expunerii. Aici, la Cannes, cu mama sa. FOTO: Getty Images

Fiul cel mare al actriței Cate Blanchett, Dashiell John Upton, este pregătit să urmeze o carieră la Hollywood, la fel ca mama sa celebră - dar va lucra în spatele camerei, ca tatăl său, Andrew Upton.

Dashiell a obținut recent o slujbă pe platoul de filmare al blockbusterului de acțiune al lui Ryan Gosling, „The Fall Guy”. Mai exact, el a lucrat ca asistent în departamentul de filmare timp de cinci luni.

O sursă descrisă ca fiind un prieten al familiei a declarat pentru Yahoo! Lifestyle că acesta nu a menționat numele mamei sale în timpul perioadei în care a lucrat la proiect. „Dash nu a spus nimănui cine este mama lui - din câte știau toți ceilalți de pe platou, era doar un proaspăt absolvent care a avut norocul să ajungă la o filmare cu Gosling", a detaliat sursa. „El nu a vrut ca oamenii să creadă că a fost acolo doar din cauza notorietății mamei lui."

Cate Blanchett și soțul ei, Andrew, au împreună 4 copii: pe Dashiell (22), Roman (20), Ignatius (16) și Edith (9) - și toți sunt foarte discreți cu viața lor.

Cu toate acestea, în mai 2023, Dashiell John Upton a ajuns pe covorul roșu de la Cannes cu mama sa la premiera filmului „Killers of the Flower Moon”. El a purtat un smoking simplu pentru marele eveniment, în timp ce Cate Blanchett a uimit într-o rochie Louis Vuitton personalizată. Ca absolvent al unei școli de film și având și experiența producției lui Ryan Gosling turnată la Sydney, Dashiell trebuie să se acomodeze și cu ieșirile publice și, mai ales, să învețe să socializeze cu cei din branșă, nu atât pentru că este fiul unui star de cinema, cât pentru a-și face conexiuni valoroase într-o breaslă selectă.

Deunăzi, Cate a fost văzută în public și cu celălalt fiu al ei, Roman Upton, cu care a mers la prezentarea de modă a brandului Armani Privé de la Paris.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Michael și Catherine PNG
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, Profimedia (2) jpg
Distributia din Iubire cu parfum de lavanda   Antena 1 jpg
Janet Jackson   Intagram 5 jpg
Brad Pitt & George Clooney la Veneția, GettyImages (1) jpg
Ben Affleck și JLo jpg
4 michael douglas si catherine zeta jones jpg jpeg
FotoJet Depp jpg
Manuela Hărăbor la Premiile GOPO 2024   FOTO Adrian Holerga, Gopo (91) jpg
FotoJet Clooneys jpg
Ben Affleck, Profimedia (2) jpg
FotoJet Paris jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Catherine Zeta Jones, Profimedia (2) jpg
FotoJet Bjorn jpg
FotoJet Brad jpg
Angela Gheorghiu la aniversarea de 90 de ani a legendarei Sophia Loren   Instagram (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia (1) jpg