Fiul lui Chris Pratt şi-al Annei Farris, senzaţie în social media

22 aprilie, 2016
jack fiu anna faris jpeg

Este blond, mărunţel, poartă numele de Jack şi îi are drept părinţi pe actorii Chris Pratt şi Anna Faris. Ingredientele ca să devină un star, am zice noi.

image

Ei bine, n-am fi foarte departe de adevăr, căci micuţul Jack este o adevărată vedetă pe reţelele de socializare, graţie părinţilor săi, care postează adesea imagini inedite cu el.

În timp ce unii părinţi celebri se feresc în a-şi expune copiii pe reţelele de socializare, Chris şi Anna postează des fotografii din viaţa băieţelului lor de trei ani, Jack.

De altfel, chiar zilele acestea, Chris a postat o imagine cu fiul său, în pijamale. O fotografie care a stârnit numeroase reacţii în mediul online, micuţul Jack fiind de-a dreptul adorabil.

image

”Dimineaţa aceasta, Jack a găsit un curcubeu pe perete. Sincer, nu ştiu cum s-a format, însă conform ştiinţei e un fel de portal. Aţi văzut vreodată Stargate? Exact. Am fost extrem de atenţi să nu ne apropiem prea tare”, a scris amuzat Chris în dreptul fotografiei cu fiul său.

”Am făcut această fotografie şi de-abia atunci m-a lovit cât de tare seamănă Jack cu Anna. Sunt amândoi atât de frumoşi. Dormind cu ei doi este cea mai mare comoară a mea”, a mai scris emoţionat Chris. Un mesaj, pe care, desigur, toţi fanii internauţi l-au admirat.

image

La nu foarte mult timp după această imagine, Chris a mai postat o imagine cu fiul său, pe când era la pescuit. ”Acest mic tip chiar se pricepe la pescuit. Exact ca tatăl lui”, a scris Chris în dreptul imaginii.

foto: instagramRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg