Fiul lui David Bowie, enervat de tributul lui Lady Gaga pentru tatăl lui

17 februarie, 2016
Lady Gaga jpeg

V-a plăcut tributul artistei pentru legendarul cântăreţ trecut în nefiinţă în urmă cu mai bine de-o lună? E cineva care n-a fost deloc impresionat!

Lady Gaga n-a fost pe gustul fiului lui David Bowie.

Duncan Zowie Haywood Jones, pe numele lui complet, în vârstă de 44 de ani, regizor, producător de film şi scenarist (câştigător al unui premiu BAFTA) este fiul lui David Bowie din prima căsnicie, cea cu Angela Barnett. Supărat, probabil, că n-a fost consultat - în dublă calitate, cea de fiu al muzicianului şi cea de cineast - în legătură cu tributul adus lui Bowie de Gaga la Grammy-uri, Duncan a reacţionat printr-o dură ironie pe Twitter. A postat un comentariu referitor la prestaţia artistei. Unul care reprezintă, de fapt, definiţia cuvântului... "gaga".

Duncan, alături de tatăl lui, David Bowie.

"Supraexcitat sau iraţional, de obicei ca rezultat al entuziasmului excesiv. Confuzie mentală... La naiba? Care-i cuvântul pentru asta, că nu-mi vine?", a scris Duncan. Reacţia lui e una contradictorie, având în vedere că fanii lui Bowie au fost, în marea majoritate, plăcut impresionaţi de prestaţia de la Gala Grammy a lui Lady Gaga. Duncan are o soră vitregă - fiica rezultată din a doua căsnicie a artistului, cea cu Iman. Ea nu a reacţionat în niciun fel până acum la show-ul lui Gaga. Pentru Duncan e a doua oară când apare în ştiri după moartea tatălui - săptămâna trecută, el a anunţat că soţia sa, Rodene Ronquillo, e însărcinată cu primul nepot al lui David Bowie.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg