Fiul lui Elizabeth Hurley, copia fidelă a mamei sale!

19 februarie, 2016
elizabeth hurley png png

Puţini sunt cei care ştiu că Elizabeth Hurley are un băiat în vârstă de 13 ani. Ei bine, aşa este, simpatica actriţă are un băiat pe nume Damian Charles, care a venit pe lume în luna aprilie a anului 2002.

Elizabeth şi Hugh, pe vremea când formau un cuplu

Curios în legătură cu Damian este că s-a născut la doi ani de la despărţirea actriţei de celebrul Hugh Grant, actorul cu care Elizabeth s-a iubit 13 ani. Iar dacă vă întrebaţi cine este tatăl adolescentului, aflaţi că este vorba de Steve Bing, care, însă, nu a vrut să-şi asume responsabilitatea, pe motiv că nu el este tatăl. Totuşi, un test de paternitate făcut de actriţă a stabilit că aceasta a spus adevărul şi că Steve este chiar tatăl copilului ei.

Fiul actriţei o să împlinească 14 ani anul acesta

În fine, relaţia lui Elizabeth cu Steve a fost una de scurtă durată şi non-exclusivistă, aşa că cei doi n-au păstrat niciun fel de legătură. Spre deosebire de Hught Grant, cu care actriţa a păstrat o relaţie profundă de prietenie, dat fiind faptul că Hugh a decis să fie chiar naşul de botez al micuţului Damian.

Damian este copia fidelă a mamei sale

Revenind la fiul actriţei, Damian este copia fidelă a mamei sale, moştenindu-i toate trăsăturile frumoase. Cei doi au o relaţie foarte apropiată, contul de Instagram al actriţei fiind plin cu fotografii cu fiul său. Iată câteva dintre ele.

Elizabeth şi Damian

sursa foto: instagram / arhivă