Fiul lui Ion Țiriac i-a dat o replică tăioasă Serenei Williams, după atacarea Simonei Halep

15 septembrie, 2023

Suspendarea româncei noastre din circuitul internațional a iscat reacții de tot felul din partea comunității sportive, campioana americană fiind cea mai acidă la adresa Simonei. În replică, Ion Ion Țiriac i-a adresat și el un mesaj tăios.

Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg

După ce a așteptat verdictul aproape un an, Simona Halep (31) a primit o suspendare de patru ani din partea Agenției Internaționale pentru Integritatea în Tenis (ITIA), în cazul scandalului de dopaj. Din păcate, comunitatea sportivă a reacționat împotriva campioanei noastre, considerând-o o „trișoare”.

O reacție importantă după aflarea veștii suspendării Simonei a avut Nicole Gibbs (30), fostă adversară a Simonei Halep în circuitul mondial. „E o dezamăgire atât de mare când descoperi că jumătate dintre eroii tăi din tenis au trișat. E atât de frustrant și transformă sportul în ceva urât. Nu e o luptă corectă. Te întrebi câți mai sunt și câți trec neobservați (cred că mulți)”, a scris Nicole Gibbs pe Twitter. 

Postarea americancei a fost pe gustul Serenei Williams, dar și al tenismenei din Canada, Eugenie Bouchard.

​La rândul său, Serena Williams a avut o reacție pe aceeași platformă, imediat după anunțul suspendării Simonei Halep timp de 4 ani. „8 este un număr mai bun”. Mesajul ei a incendiat rețelele, fanii poziționându-se în două tabere: unii care consideră că 8 reprezintă o dublare a timpului de suspendare, iar alții care cred că Williams s-a referit la marea ei obsesie de-a avea 8 titluri Wimbledon, pentru a o egala pe legendara Margaret Court, doar că unul l-a pierdut tocmai în favoarea Simonei Halep, în 2019 - iar acum ea pune sub semnul întrebării dacă românca a fost dopată și atunci.

Mesajul Serenei Williams a venit, însă, după ce soțul ei, Alexis Ohanian, a postat o fotografie în care poartă un tricou pe care scrie D.A.R.E (Drug Abuse Resistance Education), în timpul meciului US Open 2019 dintre Serena Williams şi Maria Sharapova - rusoaica fiind și ea suspendată pentru că a picat un test anti-doping în 2016. „Moda nu se schimbă niciodată”, a comentat el ironic, primind rapid și replica Serenei: „Clar nu eşti demodat”. Și, cumva, se induce ideea că, dacă nimeni n-o poate învinge pe Serena Williams, decât o sportivă dopată.

Fiul lui Ion Ţiriac a răbufnit la adresa Serenei Williams, tot într-o postare: „Dacă vrei să vorbim despre cifre, înainte să întrebi despre numărul 8, să vorbim despre numerele de la 1 la 23, campioano!’”.

Ion Ion Țiriac a postat pe reţelele de socializare o fişă prin care a publicat lista substanţelor pe care Serena Williams le-a putut folosi cu acceptul WADA. Ulterior, Ion Ion Ţiriac a şi explicat și ce efecte au acestea asupra unui sportiv. „Ca să fie clar, toate sunt ‘excepții speciale’ date de zeci de ani aceluiași individ, aceștia sunt steroizi și alte suplimente hormonale interzise. Ce fac ele pentru un sportiv? Voi traduce efectul lor medical: antiinflamator, îmbunătățirea performanței, reduce oboseala, recuperare rapidă, crește puterea și rezistența, elimină durerea.”Recente pe Ok! Magazine

Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg
Adrian Stoica PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 5 jpg
oana zavoranu si sotul
cub marius elisei png
Jennifer Aniston, Getty jpg
Demi Moore la Paris, Foto Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie în Vogue de noiembrie, Instagram PNG
Joan collins (2) jpg
FotoJetCristeaMeghan jpg
oana zavoranu c 1260x709 1 jpg
Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears