Fiul lui Michael Douglas, despre primul contact cu drogurile: „Duceam joint-uri. Tata spunea: «Du-i asta unchiului tău»“

24 octombrie, 2019
1 gettyimages 983927246 jpg jpeg

În ultimii ani, tot mai multe celebrităţi şi-au lansat autobiografiile, un exemplu recent fiind actriţa Demi Moore, a cărei carte a stârnit reacţii în întreaga lume.

Zilele trecute, în cercul select al vedetelor cu autobiografii a intrat şi Cameron Douglas, fiul lui Michael Douglas şi totodată nepotul lui Kirk Douglas. În vârstă de 40 de ani, acesta a dezvăluit în cartea sa cum s-a simţit toată viaţa ca fiu al lui Michael Douglas, dar a vorbit deschis şi despre primul contact pe care l-a avut cu drogurile.

„Este ciudat că creşti ştiind că tatăl şi bunicul tău sunt unii dintre cei mai mari actori din lume, să-i vezi la cinema, la televizor şi pe panourile publicitare. Toată lumea te întreabă «Cum te îneţelegi cu Kirk Douglas?» sau «Cum e să trăieşti în umbra lui Michael Douglas?». Este degradant să fii perceput, în primul rând, ca fiul altcuiva“, a scris Cameron Douglas în cartea „Long way home“.

Recunoscut la nivel mondial ca un dependent de droguri, dar şi închis pentru distribuţie şi posesie de droguri, fiul lui Michael Douglas afirmă în autobiografie că a făcut foarte multe nebunii pentri a-şi creşte stima de sine: „Nu am făcut nimic pentru bani, ci mai mult pentru adrenalină. Îmi plac oamenii confuzi, care încearcă să descifreze cum cineva care are atâtea privilegii poate face asemenea nebunii“.

gettyimages 1058290298 jpg jpeg

Cameron Douglas îşi mai aminteşte în cartea sa că, în copilărie, în casa lor veneau foarte multe vedete de talie mondială, precum Danny DeVito sau Jack Nicholson, şi că tot în acea perioadă a luat pentru prima dată contact cu drogurile: „Când eram mic duceam joint-uri de colo-colo. Tata spunea: «Du-i asta unchiului tău». Făceam ce îmi zicea, fără a realiza ce duceam. Apoi, după câţiva ani, când am mai crescut, mi-am dat seama. Când aveam şapte ani, mama mi-a arătat o pungă în care erau nişte flori uscate. «Ştii ce e asta? E un drog. Tatăl tău ia droguri», mi-a spus ea“.



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG