Fiul lui Neil Winters din „Tânăr şi neliniştit“ s-a sinucis. Află detaliile tragediei!

3 decembrie, 2014

Kristoff St. John, cel care l-a interpretat pe popularul Neil Winters în serialul Tânăr şi neliniştit, acum în vârstă de 48 de ani, trece prin clipe groaznice. Fiul actorului, Julian St. John, în vârstă de 24 de ani, s-a sinucis în baie şi a

Kristoff St. John, cel care l-a interpretat pe popularul Neil Winters în serialul Tânăr şi neliniştit, acum în vârstă de 48 de ani, trece prin clipe groaznice. Fiul actorului, Julian St. John, în vârstă de 24 de ani, s-a sinucis în baie şi a fost găsit chiar de către părinţii lui.

Tânărul de 24 de ani avea antecedente psihice, fiind suferind de schizofrenie, iar tratamentul pe care îl lua nu a avut efect.

Părinţii lui, Kristoff şi Mia, au anunţat teribila veste weekendul trecut, mărturisind că decesul a survenit pe 23 noiembrie.

"Fiul nostru era lumina din vieţile noastre, un artist cu o minte şi un spirit foarte frumoase. A luptat mult împotriva bolii pentru care nu există niciun leac", a declarat mama băiatului, într-o postare pe pagina ei de Twitter.

"Din nefericire, durerea pentru el devenise prea mare şi nu pot să spun că a pierdut lupta, dar a ales să se elibereze. Lupta mea cu bolile psihice va continua. Este posibil să nu găsesc un leac până la sfârşitul zilelor, dar putem încerca să prevenim pierderea altor suflete frumoase", a continuat Mia, prima soţia a actorului Kristoff St. John, care mai are alţi doi copii.

Funeraliile vor avea loc pe 5 decembrie, exact în ziua în care tânărul ar fi împlinit 25 de ani.

On behalf of myself and Kristoff St John, we want to thank everyone for your condolences. ... http://t.co/eHdmwAZrtm pic.twitter.com/havPDPq5oV — Mia St. John (@MiaStJohnBoxer) December 2, 2014

On behalf of myself and Kristoff St John, we want to thank everyone for your condolences. ... http://t.co/eHdmwAZrtm pic.twitter.com/havPDPq5oV

— Mia St. John (@MiaStJohnBoxer) December 2, 2014Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg