Fiul lui Reghe cu Anamaria Prodan a împlinit 15 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis impresara

1 septembrie, 2023

Laurențiu Reghecampf Jr nu a fost sărbătorit doar de mama sa, ci și de Nuți, simpatica bonă care făcea senzație în timpul reality show-ului dedicat familiei Prodan - Reghecampf în urmă cu câțiva ani.

Ana Prodan, Bebeto și Nuți PNG

Anamaria Prodan nu a contenit să-și sărbătorească fiul care seamănă izbitor cu ambii săi părinți. Laurențiu Reghecampf Jr ales, la rândul său, lumea fascinantă a fotbalului, iar Anamaria Prodan este din cale afară de fericită, întrucât lumea fotbalului este lumea lor.

Dar și lumea reflectoarelor este lumea lor, iar nostalgicii reality show ului ”Ana și Reghe” vor avea în curând prilejul de a viziona o nouă peliculă, ”Complotul bonelor”, în regia lui Iura Luncașu. Cei doi, mamă și fiu au filmat în această vară, drept pentru care Laurențiu Reghecampf Jr a primit și acest tort tematic.

Anamaria Prodan și-a început dimineața cu un mesaj emoționant, pe care l-a scris pe Instagram, în dreptul celei mai noi imagini cu fiul ei, care a împlinit 15 ani pe 31 august. „Tu ești toată viața mea. La mulți ani, copil perfect!”. Chiar în ziua aniversării, Laurențiu Reghecampf Jr n-a avut vreme de petrecere, căci se află în cantonament, iar antrenamentele și meciurile sunt atent programate.

Fiul Aneimaria Prodan a împlinit 15 ani, Instagram (1) jpg

Tocmai de aceea, Laurențiu junior zis Bebeto a fost sărbătorit alături de colegii de la echipa de fotbal, cu câteva zile înainte. Mama sa l-a pupat și l-a îmbrățișat cu dragoste la petrecere.

Anamaria Prodan i-a organizat fiului ei o petrecere la vila lor de pe malul lacului Snagov. Toți băieții din echipă au venit la ziua lui Bebeto, s-au distrat și au făcut baie în lac.

„L-am sărbătorit pe Bebe în avans cu băieții din echipă, pentru că pe 31 august, când e ziua lui, de fapt, are meci în deplasare și va fi în cantonament. Așa că am făcut un party mare la noi acasă. Băieții s-au distrat de minune, au făcut și baie! A fost frumos! Laur junior a primit tot ce și-a dorit: ghete de fotbal, echipament, tort. Sunt cele mai mari realizări ale lui anul acesta: filmul și fotbalul!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Foto: Instagram Anamaria ProdanRecente pe Ok! Magazine

Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg