Fiul lui Robert Downey Jr, arestat pentru posesie de cocaină

1 iulie, 2014
indio jpeg

Starul a fost nevoit să dea o declaraţie publică în urma arestării fiului său, Indio (20), care a fost prins de curând în timp ce consuma cocaină într-o maşină, alături de alte două persoane. Problema este

Starul a fost nevoit să dea o declaraţie publică în urma arestării fiului său, Indio (20), care a fost prins de curând în timp ce consuma cocaină într-o maşină, alături de alte două persoane. Problema este cu atât mai mare pentru familia sa, cu cât şi el s-a confruntat cu aceleaşi probleme, mult timp.

Vehiculul în care se aflau tinerii a fost oprit de un ofiţer de poliţie. “Sâmbătă după-amiaza, pe la ora 14.00, Indio Downey era pasagerul unei maşini care a fost oprită de un ofiţer pentru că părea că ingera narcotice. A fost oprit, investigat şi prins cu posesie de accesorii pentru ingerat droguri, cât şi cu ceea ce părea a fi cocaină”, a explicat un oficial al Departamentului de Poliţie din Hollywood.

image

O sursă citată de TMZ susţine că fiul lui Robert Downey Jr. fuma dintr-o pipă când a fost arestat. Ulterior, a fost eliberat, duminică seara, după ce s-a stabilit cauţiunea de 10.000 de dolari şi se va întoarce la tribunal pe 29 august.

image

În cazul actorului din “Iron Man”, aşchia nu sare departe de trunchi. Şi Robert (49) a avut de-a face mult timp cu dependenţa de droguri şi cu închisoarea, fiind arestat şi el de nenumărate ori, în anii ‘90. De aceea, a încercat să potolească atenţia media asupra fiului său de 20 de ani, cu o declaraţie spăşită:

“Din nefericire, există o componentă genetică a dependenţei, iar Indio se pare că a moştenit-o. Are parte de susţinerea familiei şi de înţelegere şi suntem decişi să îl ajutăm să devină omul de care e capabil”,a spus actorul pentru Us Weekly. “Îi mulţumim departamentului de poliţie pentru intervenţie şi pentru faptul că toţi credem în recuperarea de succes a lui Indio şi nu că este doar un avertisment pentru alţii”.

Dependenţa de droguri, "ereditară"?

Povestea lui Downey Jr. pare că se repetă. Starul s-a însurat cu Deborah Falconer în 1992, care l-a părăsit patru ani mai târziu, când acesta a fost arestat pentru posesie de droguri, şofat sub influenţă şi şi posesie de armă, şi l-a luat şi pe Indio cu ea. Au urmat mai multe arestări, perioade petrecute în centre de dezintoxicare şi un an în spatele gratiilor şi alte două arestări până ca acest star al filmelor blockbuster să se “cureţe” de tot de dependenţe, în 2001. Astfel, talentatul Downey Jr. a reuşit să se însoare cu Susan Levin şi să se apropie din nou de copilul său, Indio, iar cariera sa a luat un avânt puternic.

“Prietenii lui Robert îl încurajează mereu să vorbească public despre tot ceea ce face pentru a-i ajuta pe alţii cu aceeaşi problemă, dar tace. Nu face asta pentru popularitate, ci pentru că vrea sincer să îi ajute pe ceilalţi. Dependenţa de droguri aproape că l-a distrus, recunoaşte şi el asta, şi vrea să prevină dacă poate”, a spus o sursă citată de RadarOnline.

image

FOTO WENN, FACEBOOKRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg