Fiul lui Will Smith este la cuţite cu vecinii. Iată ce a făcut de această dată!

17 februarie, 2017
Environmental Media Association Hosts Its 26th Annual EMA Awards Presented By Toyota, Lexus And Calvert   Red Carpet jpeg

El se crede prinţul din Hidden Hills! Jaden Smith, fiul de 18 ani al actorului Will Smith, s-a mutat de curând de la părinţi, într-o vilă de 4 milioane de $ dintr-un cartier exclusivist. Şi, de parcă nu era de ajuns, vecinii adolescentului se plâng deja că a distrus liniştea din comunitate de când a sosit în Hidden Hills.

image

La doar 18 ani, Jaden trăiască de aproximativ şase luni într-o comunitate exclusivistă. Dar, conform Daily Mail, vecinii micului artist sunt revoltaţi de comportamentul băiatului, care până acum a fost acuzat de conducere neglijentă. "A fost un cartier liniştit, dar Jaden şi anturajul său l-au transforma în propriul lor loc de joacă", a declarat un vechi rezident al enclavei de lux.

Trey Smith, Willow Smith, Jaden Smith, Jada Pinkett Smith şi Will Smith.

Hidden Hills este o locaţie preferată şi de alte celebrităţi precum Kris Jenner, Jessica Simpson, Nick Carter, Nicollette Sheridan, Scott Foley, Kim Kardashian şi Kanye West. Comunitatea este situată în West San Fernando Valley, la graniţa cu Calabasas şi cu Woodland Hills, şi are doar 592 reşedinţe.

Proprietatea cu cinci dormitoare şi şase băi a fost achiziţionată încă din 2003 de către familia Smith: "Will şi Jada au locuit aici în timp ce se lucra la conacul lor din Calabasas, dar şi partenerul de afaceri al lui Will, James Lassiter, a locuit în această casă pentru un timp. Acum Jaden şi prietenii săi îşi fac de cap în acest loc."

"Nu are are deloc simţ civic. Nu îi pasă că cei de la securitate îl mustră sau îi dau avertismente, el continuă să facă tot ceea ce vrea", a spus un vecin.

image

Se pare că Jaden se gândea de mult să se mute în Hidden Hills. Pe 18 august 2016,  cu doar câteva săptămâni înainte de a împachetat şi a se mutat în zonă, el a distribuit un mesaj pe Twitter. Fiul lui Will Smith şi al lui Jada Pinkett Smith, Jaden, a fost întotdeauna o figură oarecum controversată la Hollywood.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}