Fiul lui Will Smith la bustul gol, noua atracţie „gender fluid”

27 ianuarie, 2016
CZo9xphXEAIXskr jpeg

A crescut şi-şi asumă tot mai mult o viaţă fără etichete. Jaden Smith se simte când actor, când  muzician; model şi, mai nou gender fluid – adică fără o identitate de gen stabilită, deţinând trăsături atât masculine, cât şi feminine. Pe scurt, Jaden Smith se simte şi fată, şi băiat. Iar asta s-a văzut mai ales cu pictorialul “Vogue” Coreea, În care fiul lui Will Smith şi-al Jadei Pinkett pozează foarte reuşit, într-o formă provocatoare şi atât de bine primită de publicul mai deschis la minte: ca reprezentant al „fluidităţii de gen”, gender fluid (în română, încă nu există un termen tradus).

Jaden Smith pentru Vogue Coreea

Jaden a postat pe Instagram, ca şi mulţi alţii, câteva fotografii cu el din shootingul fashion, în care este la bustul gol, îmbrăcat doar cu o fustă neagră plisată, cu unghiile date cu lac colorat şi cu o floare roşie după ureche  - o imagine curajoasă, devenită statement pentru mulţi care simt că nu aparţin vreunei identităţi de gen.

image

Iar internetul a luat-o razna, comentarii de susţinere şi de apreciere curgând în valuri, ca şi după shootingul pentru colecţia Louis Vuitton  - unde Jaden Smith apare singur alături de trei fete model, purtând tot un fel de fustă. O atitudine menită să nască controverse şi deschidere pentru persoanele care simt la fel. Un alt icon celebru este şi Ruby Rose, dacă stăm să ne gândim...

image

“Un mare respect pentru Jaden Smith pentru că a împins limitele fluidităţii de gen cu shootingul Vogue” sau “Jaden Smith la bustul gol e noua ta atracţie gender fluid” sunt doar câteva dintre opiniile presei privind pictorialul adolescentului de 17 ani.

Ruby Rose spune că are trăsături masculine şi feminine

Şi, chiar dacă unii conservatori sau persoane ignorante i-au atacat masculinitatea şi l-au mustrat pentru... ţinuta inadecvată, curajul său de-a înfrunta tiparele mentale ale societăţii e demn de admirat. La cât mai multe!Recente pe Ok! Magazine

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg