Fiul Mădălinei Manole împlinește 13 ani. Ce mesaj are pentru el fratele artistei

8 iunie, 2022
stanga
dreapta
madalina1 jpg
madalina3 jpg
madalina7 jpg
manole5 webp

Îi duce dorul și e tot timpul cu gândul la el, dar viața îi ține la distanță! Fratele Mădălinei Manole are un mesaj de suflet pentru nepotul lui, care astăzi împlinește 13 ani.

Deși a încercat în repetate rânduri să îl întâlnească pe băiat, Marian Manole s-a lovit de refuzul lui Petru Mircea, fostul său cumnat.

“Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s- a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț! Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume!La multi ani fericiți, copil frumos! La multi ani, pui mic! Acum ești un băiețel destul de mare, ai împlinit 13 ani, să fii sănătos, să crești mare, frumos, talentat și deștept ca mama ta!”, îI transmite Marian Manole.

madalina3 jpg

Fratele Mădălinei și fostul său cumnat sunt în război de la moartea artistei

“Am încercat o împăcare cu fostul meu cumnat de la Otopeni, soțul Mădălinei! De dragul copiilor noștri! Mihai, băiatul meu, a dorit să-și cunoască vărul, pe Petru jr, fiul Madalinei!

Fiind și un timp frumos afară, călduros, am hotărât să mergem la Otopeni, având ulterior și treabă în București! Nu am avut cum să-l anunț telefonic pe fostul meu cumnat că venim intr-o scurta vizită acolo, fiind blocat de acesta de mult timp pe telefon! Nu am cum să-l apelez!”, a scris Marian Manole pe Facebook.

„Mihai și prietena lui pregătiseră și un mic cadou pentru vărul lor! După ora 13:00, am plecat spre Otopeni, cu speranța în suflet că cei doi veri se vor cunoaște! Nu o mai lungesc! Ne-a refuzat categoric! M-a refuzat categoric! Vehement! I-am spus respectuos că eu mă voi retrage, să lase copiii să intre și să-și întâlnească vărul! A spus că Petru jr este la un prieten în vizită! Aveam de gând să mai stăm și să așteptăm, l-am rugat să îl sune! Putea să îl sune pe Pui mic! Nu a dorit!”

În final, mi-a spus, că atâta timp cât eu voi veni acolo, copiii nu se vor vedea! Adică, cu alte cuvinte, eu, fratele Mădălinei, nu voi putea niciodată să-mi văd nepotul! Părinții mei sunt în groapă, amândoi! Au plecat pe lumea cealaltă cu tristețea asta!

N-au putut să-și vadă nepotul! Să fii sănătos, Petrule senior! Cât poți să-l mai tii ascuns pe nepotul nostru? În viitorul apropiat, o să-mi las copiii mei să se ducă singuri la poarta casei din Otopeni ca să-și cunoască vărul! Ca Petrică să nu mai aibă motive!”, povestea, anul trecut, Marian Manole.Recente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg