Fiul Madonnei şi al lui Guy Ritchie a ajuns fotomodel! Iată cum arată tânărul în vârstă de 20 de ani şi cu ce set de fotografii a cucerit presa mondenă

9 august, 2021
9 rocco si madonna jpg jpeg

Are doi părinţi celebri şi frumoşi. El de ce ar fi mai prejos? Rocco Ritchie este fiul Madonnei şi al lui Guy Ritchie. Cele două celebrităţi s-au despărţit în 2008.

Tânărul de 20 de ani are cu ce să-şi facă părinţii mândri. Rocco a devenit viral după setul de fotografii în care este îmbrăcat în costume vintage. El studiază Artele la Londra şi readuce astfel în prim plan moda costumelor bărbăteşti din anii 1940 şi 1950. Este prima şedinţă foto de acest gen la care participă Rocco, însă el are o pasiune nativă pentru acest gen de costume. Şi este de admirat, într-o lume în care eleganţa clasică parcă nu-şi mai găseşte locul. Ei bine, Rocco pare coborât dintr-o scenă a filmului Casablanca, unde ar fi băut un whisky alături de Humpfrey Bogart.

Săptămâna trecută, Ritchie a fost văzut în vacanţă în Sardinia, cu o brunetă misterioasă. Cuplul s-a distrat de minune printre reprize de înot şi sărutări fierbinţi.

Ritchie şi-a petrecut adolescenţa în UK şi s-a înscris în 2019 la celebra universitate londoneză Central St Martins pentru a studia Artele Frumoase. Educaţia i-a fost formată tot în sistem britanic, fiindcă după divorţul părinţilor, Rocco a rămas în Anglia cu tatăl său, regizorul celebru, chiar dacă şi Madonna şi-a dorit să îl ia în SUA.

Apreciatul set de fotografii realizat de Rocco poate fi admirat în ediţia de joi a revistei Rake Magazine.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg