Fiul Milei Kunis şi al lui Ashton Kutcher este adorabil

12 martie, 2018
*EXCLUSIVE* Mila Kunis spends her Sunday at the park with son Dimitri jpeg

Mila Kunis şi Ashton Kutcher formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood şi, în acelaşi timp, unul dintre cele mai discrete. Apar foarte rar împreună pe covorul roşu de la evenimentele importante, nu vorbesc prea mult despre relaţia lor, ba chiar folosesc destul de rar reţelele de socializare şi asta mai mult pe plan profesional, fără să împărtăşească momente intime din sânul familiei.

Fiul Milei Kunis este adorabil.

Sunt surprinşi destul de rar şi de paparazzi în viaţa de zi cu zi, atunci când se detaşează în totalitate de muncă şi, ca nişte oameni normali, vor să petreacă momente departe de ochii curioşilor. Cât despre cei doi copii ai lor, au fost ţinuţi departe de viaţa publică pentru a creşte sănătos. Puţine fotografii au apărut cu fetiţa de 3 ani, Wyatt Isabelle, şi cu băieţelul de doar 1 an, Dimitri.

El este Dimitri.

Dacă pe părinţi îi mai vedeam alături de fiica lor chiar şi când Mila era însărcinată cu cel de-al doilea copil, pe mezinul familiei l-au ţinut ascuns mult timp. Iată cele mai noi fotografii cu băieţelul în vârstă de 1 an şi câteva luni, un copil pur şi simplu adorabil.

Fiica de 3 ani a Milei, Wyatt.

Actriţa Mila Kunis a fost surprinsă alături de copilul ei într-un loc de joacă, iar fotografiile cu Dimitri  dezvăluie cât de simpatic este băieţelul care este din ce în ce mai blond.  Băieţelul seamănă foarte mult cu tatăl lui, Ashton, în timp ce fetiţa Wyatt este copia fidelă a mamei sale, Mila.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg