"Fiul nostru a devenit fiica noastră!" Jamie Lee Curtis are un copil transgender

30 iulie, 2021
1 curtis jpg jpeg

Jamie Lee Curtis a vorbit pentru prima dată despre faptul că Ruby, copilul ei, este transgender.

Actriţa de la Hollywood, în vârstă de 62 de ani, a făcut mărturisiri despre modul în care tranziţia copilului ei mai mic a ajutat-o ​​să-şi dea seama că genul nu este unul stabil.

Diva a dezvăluit că ea şi soţul ei, Christopher Guest, au urmărit cu mirare şi mândrie cum fiul lor a devenit fiica lor, Ruby. Vedeta a mai spus publicaţiei că Ruby - cunoscut anterior ca Thomas Guest - şi logodnicul ei se vor căsători anul viitor.

stanga
dreapta
2 curtis8 jpg jpeg
3 curtis9 jpg jpeg
4 curtis11 jpg jpeg
1 curtis jpg jpeg
6 curtis12 jpg jpeg

Fiica de 34 de ani a lui Jamie şi Christopher, Annie, este deja căsătorită şi lucrează ca instructor de dans.

Actriţa a explicat cum povestea lui Ruby a ajutat-o ​​să renunţe la „vechea idee” că viaţa este fixă. În schimb,  ​a aflat acum că viaţa este o „metamorfoză constantă”.

De asemenea, Jamie a recunoscut că de 22 de ani nu se mai droghează. „Aş fi fost moartă cu siguranţă dacă nu mi-aş fi învins dependenţa”.

Actriţa a vorbit deschis despre dependenţa ei de analgezice şi alcool şi a dezvăluit că renunţarea a fost „cea mai mare realizare” a ei.

În februarie, diva şi-a sărbătorit abstinenţa cu o postare pe o reţea de socializare: „Cu mult timp în urmă ... Într-o galaxie îndepărtată ... Eram o tânără vedetă în război cu ea însăşi.

Nu ştiam atunci. Am ţinut ascuns. Eram bolnavă ca şi secretele mele”.

Jamie a continuat: „Cu harul lui Dumnezeu şi sprijinul multor oameni care au putut să se raporteze la toate„ sentimentele ”şi cu ajutorul unor îngeri care trecuseră prin asta, am reuşit să rămân curată, zi după zi, timp de 22 de ani.