Fiul Pamelei Anderson îi ia apărarea starletei: „I s-au întâmplat lucruri îngrozitoare“

1 februarie, 2023

Vedeta Playboy a adus un omagiu costumului său de baie roșu iconic din "Baywatch" la premiera noului său documentar Netflix, fiind însoțită de fiii săi pe covorul roșu.

Pamela Anderson (55) a oferit tuturor un moment iconic de întoarcere în timp, când a apărut la lansarea documentarului "Pamela, o poveste de dragoste" purtând o rochie roșie lungă, fără mâneci, accesorizată cu sandale roșii asortate.

Vedeta, care a devenit celebră interpretând-o pe C.J. Parker timp de cinci sezoane în serialul "Baywatch", a pășit pe covorul roșu alături de cei doi fii ai ei cu fostul soț, Tommy Lee (60), Brandon Thomas Lee, de 26 de ani, și Dylan Jagger Lee, de 25 de ani.

Brandon Thomas Lee - care a fost și producător al documentarului - a declarat pentru revista „People“ că a fost mândru să o arate lumii pe adevărata Pamela. „O cunosc de o viață întreagă, dar când mă gândesc la mama mea, mă gândesc la o persoană incredibil de citită, inteligentă, cursivă, bună la suflet, pasionată și cred că lumea nu a văzut-o niciodată așa", a spus el. "La sfârșitul zilei, cred că oamenii nu i-au acordat suficient credit sau nu i-au dat cu adevărat o altă șansă de a se recâștiga pe sine, înainte de a i se întâmpla multe dintre aceste lucruri cu adevărat îngrozitoare."

"Întotdeauna am văzut-o ca pe o femeie incredibil de talentată și puternică, cu atât de mult potențial, și încă mai cred că o văd exact la fel", a adăugat Brandon.

Celebra casetă sexuală

Pamela Anderson a șocat lumea în 1995, când ea și Tommy Lee s-au căsătorit după doar patru zile de relație. O casetă conținând partide de sex între cei doi parteneri a fost făcută publică în 1997, după ce a fost furată din casa lor de către electricianul și tâmplarul Rand Gauthier. Caseta a devenit subiectul miniseriei Hulu "Pam & Tommy" - în care Anderson este interpretată de Lily James - despre care ea a susținut că nu știa nimic, până când a văzut o reclamă pentru ea. De asemenea, Pamela Anderson a dezvăluit că nu a vizionat niciodată caseta furată.

Înaintea lansării documentarului, fiul cel mare al lui Anderson a recunoscut că "și-ar fi dorit" ca mama sa "să fi făcut bani" de pe urma celebrei sale casete. "Mi-aș fi dorit ca ea să fi făcut bani. Ar fi făcut milioane de dolari dacă ar fi semnat o hârtie", a spus el. "În schimb, ea a stat degeaba și a privit cum cariera ei se evaporă în aer. A avut datorii aproape toată viața ei".

Starleta își spune, în sfârșit, versiunea, odată cu lansarea documentarului, precum și a cărții sale de memorii "Love, Pamela", care a ajuns în aceeași zi pe rafturile librăriilor. Într-un trailer al documentarului, ea a spus că retrăirea anului 1996 - anul în care a fost difuzată caseta ei cu Lee - a făcut-o să se simtă "bolnavă". "Pamela, o poveste de dragoste" este acum difuzat pe Netflix.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG