Fiul Raluc─âi Turcan. C├ó┼úi ani are b─âiatul politicianei care ├«┼či ┼úine familia departe de ochii presei

11 martie, 2021
10 raluca turcan familie 1 jpg jpeg

Acum e Ministrul Muncii, dar de-a lungul anilor a ocupat diferite func┼úii politice. Raluca Turcan este foarte vocal─â c├ónd vine vorba despre via┼úa sa profesional─â, despre contextul social, politic al Rom├óniei, dar e foarte discret─â c├ónd e adus─â ├«n discu┼úie via┼úa sa privat─â. Iat─â ce informa┼úii au ap─ârut despre familia sa, despre so┼ú ┼či despre b─âie┼úelul pe care ├«l au ├«mpreun─â. 

Raluca Turcan este pe scena politic─â a Rom├óniei de zeci de ani. Aceasta a intrat ├«n politic─â ├«n anul 2000, ca membru PNL. Doi ani a fost consiliera pre┼čedintelui PNL Theodor Stolojan, iar din 2004 a fost cooptat─â ├«n conducerea PNL. De-a lungul anilor a ocupat diverse func┼úii, dar iat─â c─â acum, ├«n 2021, aceasta este Ministrul Muncii. 

Apare la multe posturi de televiziune, la multe conferin┼úe de pres─â acolo unde dezbate diverse subiecte politice. Foarte rar a ap─ârut ├«n fa┼úa opiniei publice vorbind despre via┼úa sa dincolo de politic─â, despre familia sa, despre so┼ú ┼či mai ales despre fiul pe care ├«l au ├«mpreun─â. C├óteva am─ânunte se cunosc!

2 raluca turcan familie 4 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 sotul ralucai turcan jpg jpeg
2 raluca turcan familie 4 jpg jpeg
3 raluca turcan familie 3 jpg jpeg
4 raluca turcan familie 2 jpg jpeg
10 raluca turcan familie 1 jpg jpeg
6 fiul ralucai turcan 5 jpg jpeg
7 fiul ralucai turcan 4 jpg jpeg
8 fiul ralucai turcan 3 jpg jpeg
9 fiul ralucai turcan 1 jpg jpeg

Raluca Turcan este c─âs─âtorit─â cu Valeriu Turcan din 2004, fostul purt─âtor de cuv├ónt al fostului pre┼čedinte Traian B─âsescu. ├Äntr-o postare pe Facebook, aceasta povestea ce ├«nseamn─â familia pentru ea. "So┼úul meu, Valeriu Turcan ┼či fiul nostru, Eric Octavian, sunt cele mai importante persoane din via┼úa mea", spunea politiciana.

Pe blogul s─âu ea a mai povestit ┼či cum ┼či-a ├«nt├ólnit so┼úul. "Ne-am cunoscut ├«n timp ce lucram amandoi la campania PNL ┼či a Aliantei D.A. Am fost cucerita din primul moment de inteligen┼úa, c─âldura ┼či umorul sau ┼či ne-am c─âs─âtorit ├«n septembrie 2004". Pentru cei doi, bucuria cea mai mare a venit ├«n octombrie 2007. Raluca Turcan a adus pe lume ├«ntr-o diminea┼ú─â de luni, ora 08.45, un b─âiat de 3 kilograme. ┼×eful Clinicii Obstretica-Ginecologie de la Spitalul Elias, Radu Vladareanu, preciza la vremea respectiv─â c─â aceasta a n─âscut prin cezariana un b─âie┼úel perfect s─ân─âtos. "Na┼čterea a decurs normal, a fost o na┼čtere prin cezarian─â, iar micu┼úul a ob┼úinut nota 10".

Botezul a avut loc ├«n februarie 2008, iar na┼či au fost Theodor Stolojan ┼či prezentatoarea de televiziune Raluca Moianu. "Am adus un pagan si acum ducem acasa un crestin. Sunt fericit ca am fost ales sa-i fiu nas micutului Eric", a spus Stolojan la vremea respectiv─â. A avut loc apoi ┼či o petrecere de botez la Casa Cap┼ča, unde ar fi participat ┼či pre┼čedintele Traian Basescu, ├«nso┼úit de sotia sa, Maria. 

Anii au trecut rapid de atunci ┼či Raluca Turcan ┼či-a ar─âtat foarte rar fiul. Acum ceva vreme au f─âcut ├«mpreun─â un pictorial, Eric Octavian avea doar c├ó┼úiva ani┼čori. 

8 fiul ralucai turcan 3 jpg jpeg

Acum, fiul Raluc─âi Turcan are 13 ani, ├«n luna octombrie a acestui an va ├«mplini 14 ani. Probabil acesta se concentreaz─â pe viitorul s─âu, pe cariera pe care ├«┼či dore┼čte s─â o urmeze. Este probabil ├«n clasa a ┼čaptea sau a opta la una dintre cele mai bune ┼čcoli din Bucure┼čti. 

Foto: Facebook, Revista TangoRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg