Fiul Shaniei Twain, apariție neașteptată, după ani de zile. Ce mare s-a făcut Eja

31 mai, 2023

Eja, fiul Shaniei Twain este un adevărat cavaler. Tânărul și-a făcut apariția recent, după ce n-a mai fost văzut de ani de zile.

Shania Twain jpg

Superba cântăreață are un fiu cu fostul ei soț, Mutt Lange. Mariajul lor a fost extrem de nebenefic, plin de povești încâlcite.

Soțul ei, cel care i-a lansat cu adevărat cariera, cunoscut ca Robert John Lange, o înșela cu cea mai bună prietenă, Marie-Anne Thiébaud, care administra castelul elvețian de 46 de camere al cuplului, aflat pe malul lacului Geneva. „Ești tu nebună“, i-ar fi zis Marie artistei când aceasta, total sigură pe amica ei, i-a dezvăluit că-și bănuiește soțul de infidelitate.

Bărbatul care i-a redat artistei Shania Twain fericirea și pe care l-a luat de soț în 2011 este nimeni altul decât soțul încornorat al prietenei trădătoare. Nu este telenovelă, ci chiar povestea de viață a artistei.

Eja D'Angelo Lange are acum 21 de ani și nu a mai fost văzut de ani de zile în social media. A apărut însă, într-o postare a mamei sale, Shania Twain. Băiatul este mare, de nerecunoscut!

Shania Twain, Instagram jpg

Shania Twain a postat pe Instagram marți cu o fotografie din turneul său cel mai recent, primul din ultimii 6 ani, Queen of Me. A cântat la Hollywood Bowl, din Los Angeles.

În timp ce mulți dintre fanii vedetei au admirat-o lângă staruri ca Tom Hanks, Rita Wilson, John Travolta, soțul Shaniei, Frédéric Thiebaud, adevărata apariție rară a fost cea a lui Eja, fiul de 21 de ani al artistei.

În imagine, apar toți în cabina Shaniei Twain, care stă lângă băiatul său, un adevărat cavaler care a întrecut-o de mult în înălțime.

Tânărul este blond și apare în imagine cu o șapcă pe cap, în timp ce Shania Twain răsfață un cățeluș, în brațe.

Cert este că fiul îi seamănă tatălui foarte mult, chiar dacă acesta nu a fost soțul ideal pentru artistă. Adevăratul partener de suflet i-a fost și îi este actualul soț, Frédéric Thiebaud.

Shania Twain a uimit în urmă cu câteva luni, după ce a luat decizia de a poza topless, la 57 de ani. Artista canadiană a fost protagonista unei ședințe foto în timpul căreia a renunțat la cămașă, dar nu și la pălărie ori cizme. ”Aceasta este o declarație despre a mă simți confortabil în propria mea piele și a fi cu adevărat eu însămi”, a mărturisit ea pentru „The Sun”.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg