Fiul Shaniei Twain, apariție neașteptată, după ani de zile. Ce mare s-a făcut Eja

31 mai, 2023

Eja, fiul Shaniei Twain este un adevărat cavaler. Tânărul și-a făcut apariția recent, după ce n-a mai fost văzut de ani de zile.

Shania Twain jpg

Superba cântăreață are un fiu cu fostul ei soț, Mutt Lange. Mariajul lor a fost extrem de nebenefic, plin de povești încâlcite.

Soțul ei, cel care i-a lansat cu adevărat cariera, cunoscut ca Robert John Lange, o înșela cu cea mai bună prietenă, Marie-Anne Thiébaud, care administra castelul elvețian de 46 de camere al cuplului, aflat pe malul lacului Geneva. „Ești tu nebună“, i-ar fi zis Marie artistei când aceasta, total sigură pe amica ei, i-a dezvăluit că-și bănuiește soțul de infidelitate.

Bărbatul care i-a redat artistei Shania Twain fericirea și pe care l-a luat de soț în 2011 este nimeni altul decât soțul încornorat al prietenei trădătoare. Nu este telenovelă, ci chiar povestea de viață a artistei.

Eja D'Angelo Lange are acum 21 de ani și nu a mai fost văzut de ani de zile în social media. A apărut însă, într-o postare a mamei sale, Shania Twain. Băiatul este mare, de nerecunoscut!

Shania Twain, Instagram jpg

Shania Twain a postat pe Instagram marți cu o fotografie din turneul său cel mai recent, primul din ultimii 6 ani, Queen of Me. A cântat la Hollywood Bowl, din Los Angeles.

În timp ce mulți dintre fanii vedetei au admirat-o lângă staruri ca Tom Hanks, Rita Wilson, John Travolta, soțul Shaniei, Frédéric Thiebaud, adevărata apariție rară a fost cea a lui Eja, fiul de 21 de ani al artistei.

În imagine, apar toți în cabina Shaniei Twain, care stă lângă băiatul său, un adevărat cavaler care a întrecut-o de mult în înălțime.

Tânărul este blond și apare în imagine cu o șapcă pe cap, în timp ce Shania Twain răsfață un cățeluș, în brațe.

Cert este că fiul îi seamănă tatălui foarte mult, chiar dacă acesta nu a fost soțul ideal pentru artistă. Adevăratul partener de suflet i-a fost și îi este actualul soț, Frédéric Thiebaud.

Shania Twain a uimit în urmă cu câteva luni, după ce a luat decizia de a poza topless, la 57 de ani. Artista canadiană a fost protagonista unei ședințe foto în timpul căreia a renunțat la cămașă, dar nu și la pălărie ori cizme. ”Aceasta este o declarație despre a mă simți confortabil în propria mea piele și a fi cu adevărat eu însămi”, a mărturisit ea pentru „The Sun”.

Foto: Profimedia și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg