Fiul Tinei Turner s-a sinucis! Ce alte celebrităţi au fost nevoite să-şi ia "Adio!" de la copiii lor?

4 iulie, 2018
Beyond  Three Voices For Peace jpeg

O adevărată tragedie trăieşte, în aceste momente, legendara cântăreaţă! Şi, din păcate, ea nu este singurul părinte faimos care a trecut prin asemenea tragedie.

Tina Turner

image

Pe 3 iulie, a apărut ştirea conform căreia Craig Raymond Turner, fiu de 59 de ani al celebrei cântăreţe, şi-a luat singur viaţa. Autorităţile americane au făcut public faptul că acesta s-a împuşcat, trupul său neînsufleţit fiind găsit în casa lui din California, după prânz.

Conform informaţiilor de pe Facebook, Craig era un agent imobiliar în Beverly Hills. Acesta a venit pe lume când Tina avea numai 18 ani şi a fost adoptat de cel de-al doilea soţ al ei, Ike Turner.

image

Tina se afla, la momentul decesului fiului său, la Paris, pentru Haute Couture Fashion Week, şi nu a făcut, până în acest moment, vreo declaraţie publică.

Sylvester Stallone

image

La vârsta de numai 36 de ani, fiul superstarului hollywoodian, Sage Stallone, a murit în urma unui infarct.

Pierce Brosnan

image

După ce soţia sa de 17 ani, Cassandra Harris, şi-a pierdut viaţa din cauza cancerului ovarian, actorul a mai suferit o mare pierdere în momentul în care fiica sa, Charlotte Harris, a murit din acelaşi motiv, la numai 41 de ani.

Eric Clapton

image

După ce fiul său, Connor Clapton, de numai 4 ani, şi-a pierdut viaţa căzând de la etajul unui hotel, Eric a compus hitul "Tears In Heaven" în onoarea sa.

Prince

image

Gregory, fiul regretatului artist, a părăsit această lume după numai o săptămână de viaţă. Iar cauza decesului a fost sindromul Pfeiffer.

John Travolta

Alături de soţia Kelly Preston

Actorul şi soţia sa, Kelly Preston, şi-au pierdut băiatul, pe Jett Travolta, în 2009, când se aflau într-o călătorie în Bahamas. Acesta a dezvoltat complicaţii în urma unei crize epileptice.

Dr. Dre

image

Andre Young, Jr., fiul faimosului rapper, a murit în urma unei supradoze de droguri, la numai 20 de ani.

Keanu Reeves

image

Actorul hollywoodian a trăit şi el asemenea tragedie când iubita lui, Jennifer Syme, a adus pe lume o fetiţă, Ava Archer Syme-Reeves pe numele ei, care s-a născut fără viaţă. 18 luni mai târziu, Keanu şi-a luat “Adio!” şi de la Syme, care a murit într-un accident auto.

Mike Tyson

image

Exodus Tyson, fiul celebrului fost boxer, şi-a pierdut viaţa  din cauza unei asfixieri accidentale. Micuţul avea numai 4 ani.

Mia Farrow

image

Fosta soţie a regizorului Woody Allen şi-a îngropat doi copii: pe fiica sa adoptivă, Tam, care a decedat din cauza unui stop cardiac la vârsta de 19 ani, şi pe fiica ei biologică, Lark, care, la 3 ani, a făcut complicaţii de la SIDA.Recente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK  Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton  profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni  Instagram (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian  Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche  afis  Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea şi Adda jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk  Remus Nicolaescu jpg