Flori şi cină romantică pentru Mădălina Ghenea! Cine este actorul celebru cu care a fost surprinsă românca

4 octombrie, 2021
1 madalina ghenea jpg jpeg

Cu ce actor celebru a fost surprinsă Mădălina Ghenea. Românca a luat cina cu el, iar bărbatul i-a adus flori, ca un gentleman desăvârşit.

Seară interesantă la Milano. Cunoscuta actriţă româncă Mădălina Ghenea a fost surprinsă luând cina cu Jared Leto. Actorul s-a prezentat ca un adevărat gentleman, la sacou şi cu flori pentru femeia care l-a însoţit la cină.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani joacă alături de românca din Slatina în producţia ”House of Gucci”, film regizat de Ridley Scott, care va avea premiera în întreaga lume la sfârşitul lunii noiembrie. În această peliculă, actriţa o interpretează pe Sophie Loren, iar actorul îl joacă pe designerul Paolo Gucci.

Paparazzii i-au surprins pe cei doi în timp ce s-au întâlnit pentru a lua cina la Milano. Jared a fost foarte elegant, cu un sacou de catifea de culoare verde care îl scotea efectiv din mulţime. Actorul avea şi cămaşă albă, descheiată mult în faţă şi un buffer pe post de mască. Mădălina a fost spectaculoasă, ca de obicei, în pantaloni negri de piele şi o geacă de piele alb cu negru. S-a bucurat foarte mult când a primit trandafiri de la Jared, fotografii surprinzându-i zâmbetul şi uimirea.

Cele două celebrităţi s-au îndreptat spre restaurantul La Risacca 6 ca să ia cina.

Filmul ”House of Gucci” în care joacă cei doi se anunţă un succes. Producţia este considerată printre cele mai interesante şi aşteptate filme ale anului. Filmul regizat de Ridley Scott ne aduce o poveste despre lux, răzbunare şi crimă, cu Lady Gaga, Adam Driver şi Jared Leto în rolurile principale.

Alături de ei mai joacă Al Pacino, Jeremy Irons sau Salma Hayek. Fanii au rămas impresionaţi de Jared Leto, care a trecut printr-o nouă transformare spectaculoasă în carieră pentru rolul lui Paolo Gucci. Filmul regizat de Ridley Scott va prezenta povestea tumultoasă a asasinării lui Maurizio Gucci, pusă la cale chiar de către fosta sa soţie, Patrizia Reggiani.

Mădălina a fost adesea comparată cu starul italian Sophia Loren, iar acum va avea ocazia să se desfăşoare interpretând-o pe celebră divă ajunsă acum la 87 de ani.

Foto: Profimedia şi InstagramRecente pe Ok! Magazine

Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg