Florin Busuioc a făcut infarct pe scenă. Iată care este acum starea actorului

7 noiembrie, 2018
1 florin busuioc jpg jpeg

Actorul juca într-un spectacol la Craiova, când i s-a făcut rău. Paramedicii chemaţi la faţa locului l-au resuscitat de 3 ori!

UPDATE 14:40 - Florin Busuioc a fost transferat la un spital din Bucureşti, cu ajutorul unui elicopter SMURD. Potrivit primelor informaţii, acesta a ajuns deja la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare ”Prof. Dr. C.C. Iliescu”, din Fundeni. "Medicii au decis transferul actorului Florin Busuioc la Bucureşti. Un elicopter SMURD a preluat deja pacientul, care va fi adus la CC Iliescu", a anunţat Ministerul Sănătăţii.

-

A fost o seară grea pentru actorii prezenţi ieri pe scena Filarmonicii din Craiova. Florin Busuioc a făcut infarct în timpul spectacolului "Central Park", moment în care a fost chemată de urgenţă o ambulanţă SMURD. Actorul a fost resuscitat de către medici, însă după primul atac de cord, Busu a mai suferit alte două. În cursul nopţii, el a fost operat pentru montarea unui stent.

„Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine”, a declarat Corina Geormăneanu, pentru Mediafax.

Florin Busuioc se află la secţia terapie intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde va mai rămâne internat o perioadă.

În luna iunie, Florin Busuioc a dat detalii, într-un interviu acordat "Libertatea", despre revenirea sa pe scenă. Decizia i-a grăbit un pic ritmul, după cum a declarat chiar el, deoarece trebuie să împace viaţa de familie cu jobul de la PRO TV, repetiţiile şi reprezentaţiile susţinute peste tot în ţară. Cu toate acestea, el a declarat că nu regretă nicio clipă.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg