Florin Busuioc a împlinit 50 de ani

19 mai, 2012
 53 15 jpeg

Actorul şi prezentatorul rubricii Meteo de la „Ştirile Pro TV“ a schimbat ieri prefixul, sărbătorind cinci decenii de viaţă.

Actorul şi prezentatorul rubricii Meteo de la „Ştirile Pro TV“ a schimbat ieri prefixul, sărbătorind cinci decenii de viaţă.

Deşi în fiecare an, pe 19 mai, Busu îşi sărbătoreşte ziua de naştere, el declară că nu simte trecerea anilor, iar astăzi cu atât mai mult nu. Deşi a împlinit 50 de ani, are aceleaşi năzuinţe de adolescent.

„Născut fiind pe 19 mai, mi-am proiectatîin subconştient un lucru simplu: am 19 ani, orice vârstă aş avea“, ţine să precizeze prezentatorul rubricii vremea de la ProTV. „Nu înţeleg ce e cu chestia asta cu 50, încerc să rămân impetuos ca la 19 şi, bineînţeles că-n următorii 50 de ani, atunci când eu voi împlini, v-aţi prins, 19 ani, voi face ce face orice tânăr la aceasta vârstă, adică voi schimba lumea“, a mai spus Busu.

image

Un cadou potrivit pe care şi l-ar putea face chiar singur ar fi definitivarea scenariului de film pe care tot visează să-l scrie. În rest, fericirea lui se traduce prin viaţa frumoasă şi liniştită pe care o duce alături de cele trei muze ale sale, soţia lui, Lili, şi cele două fiice ale lor, Natalie şi Catinca.

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE