Florin Călinescu, planuri mari pentru 2019. Va intra în politică? VIDEO

31 decembrie, 2018
1 florin jpg jpeg

Nu este prima oară când actorul şi prezentatorul TV vorbeşte despre acest lucru. Iată însă la ce concluzie a ajuns.

Într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook, pentru finalul anului, Florin Călinescu le mulţumeşte fanilor internauţi care îi urmăresc live-urile pe teme sociale şi politice şi le transmite toate cele bune pentru Noul An. Cu această ocazie, actorul şi prezentatorul TV spune că se gândeşte serios la oportunitatea de a lansa un partid politic şi că după 15 ianuarie va vedea cine este de acord să îl urmeze. Totodată, el precizează că şi-a făcut şi un grup de specialişti pe diverse domenii.

„Ori merg în continuare pe drumul acesta, ori pornesc pe un alt drum mai complicat, cu drumeţi de toate felurile. Să nu vă supăraţi pe mine, dar dacă vorbim de un partid, trebuie să măsor de mai multe ori, aşa cum se spune despre croitori, pentru că loc de întoarcere nu mai este. Să fiţi însă siguri că mă gândesc foarte, foarte serios la acest lucru, dar nu pentru a-mi satisface mie vreun orgoliu sau vreun ego, ci pentru că chiar cred cu adevărat că sunteţi mulţi dintre dvs. care nu vă identificaţi cu nicio forţă politică existentă astăzi pe piaţă."

Totodată, Florin Călinescu le cere fanilor săi internauţi să îi scrie, pentru a vedea câţi ar fi de acord cu iniţiativa sa. "Dacă este vorba de o alcătuire nouă, o să vă rog după 15 ianuarie să vedem câţi dintre dumneavoastră sunteţi interesaţi de aşa ceva, pentru că, am spus-o de nenumărate ori, singur nu fac nici cât o ceapă degerată. Aşadar, sper să fiţi acolo unde sunteţi fiecare. (...) O să luăm câte o temă, începând cu anul viitor, şi o s-o dezbatem mai punctual. Mi-am făcut şi un grup de specialişti pe diverse domenii, pentru că eu în afară de faptul că pot folosi cuvintele limbii române mai cursiv decât alţii, sunt foarte mulţi oameni cu mintea la cap care înţeleg ce se întâmplă."Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg