Florin Chilian a ajuns pe masa de operaţie

2 februarie, 2018
Florin Chilian 2018 jpeg

De mai mulţi ani, cântăreţul suferea de mari dureri la nivelul genunchilor. Ieri a ajuns pe mâna medicilor...

image

Ani de zile, Florin Chilian s-a confruntat cu dureri cumplite de genunchi, pe care a încercat să şi le trateze cu diverse medicamente pentru artroză, diagnosticul pe care l-a primit iniţial de la medici. Se pare însă că artistul nu suferea de artroză, ci avea ruptură de menisc şi tendoane, lucru descoperit recent, în urma unor investigaţii.

"30 de ani de dureri naşpa. Mulţi medici consultaţi. Diagnostic... artroză. Doar că de fapt nu. Rupturi de menisc... tendoane... Operaţii la ambii genunchi. Urgent. Deh... ca la noi, ca viaţa", a scris Florin Chilian pe pagina sa de Facebook.

image

Aşa se face că ieri Florin Chilian a ajuns pe masa de operaţiea, în încercarea de a-şi redobândi mobilitatea. Contactat de redactorii DC News, Florin Chilian a spus că se simte foarte bine, urmând ca astăzi deja să fie externat.

image

„Mă simt bine, mă pregătesc de externare. Au dispărut durerile pe care le-am dus douăzeci de ani", a spus artistul. „Am găsit un medic care mi-a pus diagnosticul corect. Am venit la doctorul Marian Anghelescu. Ieri m-am operat şi astăzi deja merg", a adăugat Florin Chilian.

În urma recomandărilor, urmează o perioadă de recuperare de trei săptămâni, după care artistul îşi va putea relua concertele.Recente pe Ok! Magazine

Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg