Florin Chilian, suspectat de cancer

2 februarie, 2015
10957869 10203809833980181 7531456455005785521 n jpeg

Artistul a trecut, timp de opt ani, printr-un coşmar inimaginabil, după ce un medic dermatolog i-a spus că ar avea cancer de piele. Totul a pornit de la o banală chitară, pe care Chilian o împrunutase unui coleg.

Artistul a trecut, timp de opt ani, printr-un coşmar inimaginabil, după ce un medic dermatolog i-a spus că ar avea cancer de piele. Totul a pornit de la o banală chitară, pe care Chilian o împrunutase unui coleg.

Când şi-a împrumutat chitara, Florin Chilian nici nu bănuia că avea să se molipsească cu o boală de piele, ce avea să-i dea multe bătăi de cap. Pe degetul mijlociu al mâinii stângi i-a apărut o rană, care refuza să se închidă. Medicii s-au arătat sceptici, iar unul dintre ei a înaintat ideea că ar putea fi vorba despre cancer. Din fericire, însă, cauza era cu totul alta.

image
image

„Între timp, rana a început să se vindece, coaja s-a refăcut şi voi putea cânta la chitară în continuare. Este o verucă, pe care am căpătat-o de la un cunoscut. Am avut în jur de 18, 19 intervenţii chirurgicale pentru că am fost «băiat bun» şi am împrumutat chitara unui «coleg» care, probabil, avea probleme cu igiena“, a explicat artistul pentru ziarul „Ring“.

image

„Nu mai vorbesc despre faptul că am cunoscut cam toţi dermatologii României în imensa lor majoritate nişte nepricepuţi. Mai mult, unul dintre doctorii din Bucureşti mi-a spus senin că am cancer. S-a uitat la deget, m-a întrebat dacă fumez şi a decretat: «Aveţi cancer, domnule Chilian!». Deşteptul! Poate altul, în locul meu, dacă era mai slab de înger, s-ar fi aruncat de la geam! Şi atunci avea şi viaţa unui om pe conştiinţă! Noroc cu manichiurista mea, care mi-a pus diagnosticul corect după 8 ani de mers la toate somităţile României în materie de dermatologie“, a mai spus Chilian pentru „Ring“.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg