Florin Neby îţi arată cum devii în doar 3 luni cea mai fit persoană!

18 decembrie, 2015
12381077 10205213730127623 290757974 o jpeg

Află care este programul magic pe care antrenorul de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" l-a lansat pentru ca tu să fii în cea mai bună formă!

Este vorba despre "The 3NERS", unul dintre cele mai inteligente şi eficiente programe de transformare corporală de pe piaţa de fitness din România. Mai exact, Florin Neby duce întreaga strategie de modelare corporală la nivelul următor: nu un antrenor personal, ci trei! Trei foşti sportivi de performanţă care vor avea grijă de fiecare muşchi al corpului tău. Şi, desigur, nu e vorba doar de exerciţii fizice - ci şi de un plan alimentar personalizat.

„The 3NERS este o provocare pentru oamenii care nu au mai făcut mişcare până acum sau pentru cei care au în spate o pauză foarte lungă. Urmărim transformările şi, când vorbesc de transformare, mă refer la o trecere de la măsura XL la M în doar 3 luni. Pentru asta, am reuşit să formăm cea mai bună echipa şi, împreună cu Alex şi cu Adrian, vom face din acest program visul oricărei persoane care îşi doreşte marea schimbare. Prin ceea ce oferim în The 3NERS şi prin modul nostru de a-l pune în practica îl cataloghează ca Intelligent Body Transformation.”, explică Florin Neby.

Să-i cunoaştem pe cei trei magnifici:

Florin Neby

Florin Neby îţi propune un program revoluţionar.

Îl ştii de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", dar asta nu e tot. Florin are o experienţă de peste 20 de ani în gimnastică, domeniu în care a obţinut zeci de medalii naţionale şi internaţionale, fiind campion european şi mondial la gimnastică masculină şi Maestru Emerit al Sportului în România. După ce a încheiat cariera de sportiv profesionist, Florin Neby a dezvoltat mai multe proiecte care au legătură cu sportul. A făcut parte din trupa Aeros, al cărei show a fost comparat cu cel al trupei Cirque de Soleil, performând în întreaga lume şi apărând în cele mai prestigioase publicaţii, inclusiv pe prima pagina a renumitului New York Times.

Adrian Ciolan

Adrian Ciolan face parte din echipa magică a lui Neby.

Şi-a dedicat 10 ani din viaţă fotbalului de performanţă. Cu un spirit ambiţios şi dornic de reuşită, îţi va transmite toate informaţiile necesare şi va adapta antrenamentele nevoilor tale pentru ca, la final, rezultatul să-ţi depăşească aşteptările.

Alexandru Borş

Alexandru Borş te va antrena în cadrul "The 3NERS"

Are o experienţă de 20 de ani în sportul de performanţă şi este fost campion internaţional la gimnastică aerobică.

Programul "The 3NERS" durează 3 luni şi include:

  • monitorizarea permanentă a evoluţiei fiecărui participant;
  • trei antrenamente personale în fiecare săptămână;
  • plan alimentar adaptat, pe toată perioada programului;
  • antrenamente inteligente de grup, luni şi vineri, de la ora 08:00;
  • acces nelimitat la NEBY FITNESS CLUB în toată perioada programului "The 3NERS";
  • seminarii: Mind Control, Basic Moves, Smart Nutrition. Află mai multe despre "The 3NERS", desfăşurat la Neby Fitness Club, pe www.neby.ro.


Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg