Florin Pastramă a vorbit despre sexul cu Brigitte: „Vrea de trei ori pe zi. Eu nu pot“! A urmat o ceartă incredibilă în mijlocul străzii: „M-am săturat“

26 iunie, 2019
1 florin pastrama si brigitte jpg jpeg

La finalul lunii mai. Brigitte şi Florin Pastramă au făcut cununia civilă, iar acum cele două vedete se pregătesc de zor pentru nuntă. Însă, când nimeni nu se aştepta, între ei au apărut unele certuri.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Florin Pastramă a vorbit despre relaţia pe care o are cu Brigitte, însă fostei soţii a lui Ilie Năstase nu i-a picat bine ce a spus acesta, iar de acolo a început un adevărat scandal. Mai mult decât atât, Florin Pastramă i-a şi lovit maşina lui Brigitte, astfel că nervii au fost şi mai mari.

În speranţa că îşi va împăca mai uşor soţia dacă aceasta va vedea o cameră de filmat, Florin Pastramă i-a dus maşina lui Brigitte însoţit de o echipă de la Pro TV. Însă concurenta de la „Ferma. Un nou început“ nu a reacţionat deloc bine.

pastrama brigitte jpg jpeg

„Dacă ţie îţi place circul, mie nu îmi place circul. Să mă lase dracu’. M-am săturat să par eu lupul cel rău. Florine, bătaie de joc nu sunt, să ştii. Viaţa mea nu este de circ. Eu fac lucururi frumoase, merg la biserică. Ştii foarte bine ce ai greşit. Eu vreau o viaţă frumoasă. Vrei să zic adevărul şi de ce sunt supărată? Pe bune? Ai venit cu circul. Scuzele nu sunt pentru maşină. Ştii foarte bine adevărul. Mie nu îmi place circul. Eu nu sunt circară. Să mor dacă mă deranjează maşina“, a spus Brigitte.

În timp ce Brigitte ţipa la Florin Pastramă, acesta nu avea nicio reacţie, iar, la un moment dat, înainte de a se urca în maşină lângă soţia lui, acesta i-a spus lui Brigitte că poate să facă ce vrea. „Fă ce vrei, dacă eşti şmecheră“, a spus Pastramă.

Cu doar o săptămână înainte de această ceartă, Brigitte şi Florin Pastramă apăreau tot în emisiunea lui Cătălin Măruţă şi vorbeau despre nuntă, dar şi despre faptul că îşi doresc un copil. „La mine, căsătoria nu e o joacă. Pentru mine este pentru prima şi ultima dată. Ne străduim să rămână însărcinată. E greu cu Brigitte, vrea de trei ori pe zi, eu nu pot“, spunea Pastramă.Recente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}