Florin Piersic Jr. face parte acum din echipa Pro TV: "E o provocare şi abia aştept să văd cum o să mă descurc în noua situaţie"

29 octombrie, 2020
3 florin piersic jr 2 jpg jpeg

Florin Piersic Jr., cunoscutul actor şi scriitor, se alătură echipei de voci a PRO TV!

Fiul lui Florin Piersic e noua voce de la Pro TV.

Înaintea începerii noii colaborări, acesta declară: ”Este un moment în care ne reinventăm, indiferent de meseria pe care o avem. Anul acesta a fost, şi pentru mine, o piatră de încercare, în care am descoperit că pot să fac şi alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum. Propunerea venită din partea PRO TV a fost neaşteptată şi cred că este un real upgrade pentru mine. Mi-am folosit vocea, de-a lungul timpului, pe foarte puţine reclame, dar în câteva documentare la care am ajuns să ţin foarte mult şi, recent, în două audio book-uri. Îmi doresc, sincer, să continui în această zonă de poveşti, de lucruri care ar putea aduce în sufletul oamenilor mai multă linişte. Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din ”jungla” în care trăim: fie că este în clipa în care ajungi acasă, fie că este în trafic când poţi asculta şi poţi evita să te mai enervezi la primul claxon. Pentru mine, această colaborare este o provocare şi abia aştept să văd cum o să mă descurc în noua situaţie.”

Vasile Alboiu, Directorul de Creaţie PRO TV, este cel care coordonează întreaga zonă de gândire, editare şi montare a promo-urilor de staţie şi se declară încântat de această nouă colaborare: ”Am căutat şi căutăm voci speciale care să se potrivească foarte bine cu imaginea PRO TV, cu felul în care PRO TV se prezintă ca brand. Alături de grafică, vocile care apar în promo-urile noastre fac parte din identitatea postului şi sunt asociate natural cu PRO TV. Felul în care Florin Piersic Jr. vorbeşte, timbrul vocii şi nu în ultimul rând personalitatea lui, se potrivesc foarte bine cu brand-ul nostru şi această colaborare va fi cu siguranţă remarcată de telespectatori. Emoţia pe care o poate transmite Florin Piersic Jr. va aduce un plus în cumunicarea show-urilor noastre şi le va apropia mai tare de public.”

Alături de Florin Piersic Jr., din echipă fac parte şi Valentin Teodosiu şi George Vintilă. Fiecare dintre ei oferă autenticitate şi dinamism promo-urilor şi pot fi auziţi, zi de zi, pe PRO TV!

Această schimbare vine după demisia lui Bebe Cotimanis. 

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg