”O ruptură care nu poate fi niciodată cusută.” Florin Piersic JR a vorbit deschis despre relația rece cu celebrul său tată

19 mai, 2022
Florin Piersic JR jpg

Florin Piersic JR a acceptat invitația lui Marius Tucă în studioul Gândul.ro, noul loc în care cunoscutul jurnalist își desfășoară celebrele interviuri.

Cine participă la emisiunea lui Marius Tucă știe că-și va dezveli sufletul în fața sa, căci are talentul de a descoperi lucruri pe care puțini jurnaliști le află. Iar invitații chiar le dezvăluie cu ușurință. De data aceasta, a fost rândul lui Florin Piersic JR.

CaptureTuca PNG

Actorul extrem de apreciat a moștenit iubirea de teatru și film de la monstrul sacru al ecranelor și scenei, marele Florin Piersic. Cu toate acestea, relația dintre ei nu a fost afectuoasă, lucru care doare, indiferent cât de matur ai ajuns. Însă Florinel, așa cum adesea l-a alintat public Florin Piersic, a învățat să trăiască și așa, într-o relație paternă rece.  „Există undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum. Eu nu am avut o relație reală. Îmi pare rău că spun asta. E ok. Avem o relație corectă, dar nu profundă”, a precizat Florin Piersic JR.

De asemenea, Florin Piersic JR a povestit o întâmplare care l-a făcut să înțeleagă cât sunt de diferiți atunci când vine vorba de exprimarea iubirii. Juniorul nu ar concepe depărtarea fizică de copiii săi. Pe când tatăl său, în pandemie, după ce nu se văzuseră o bună bucată de timp, nu l-a îmbrățișat, ci i-a întins pumnul, celebrul salut pandemic care se presupune că limita transmiterea virusurilor. Momentul l-a marcat negativ pe Piersic JR și i-a mărturisit lui Marius Tucă un alt aspect ciudat. După acest episod, și-a văzut tatăl dialogând cu un membru al staff-ului la o distanță mică. ”El avea nevoie de un public. Lipsea și eu nu cred că pot fi. După asta am stat și m-am gândit: „mai.. nu-mi văd copilul de un an.. dar să-i miros părul.. să bag un nas în ceafa lui, să vorbesc cu el””, a declarat mâhnit Florin Piersic JR.

Foto: Anastasia Atanasoska/Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg