Fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar, internat la Terapie Intensivă: "Starea lui de sănătate, mai fragilă decât ne-am fi putut închipui"

25 februarie, 2021
1 adi barar la terapie intensiva png png

Chitaristul formaţiei Cargo, Adi Bărar se află internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara, intubat, fiind diagnosticat cu COVID 19.

Anunţul a fost făcut joi 25 februarie pe pagina oficială de Facebook a trupei, componenţii săi declarând că sunt îngrijoraţi cu privire lui starea sa de sănătate.

„Azi, ziua de joi, îl găseşte pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijoraţi pentru situaţia în care se află! Starea lui de sănătate, este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obişnuiţi fiind cu un Adi cu o constituţie fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect şi decenţă din partea tuturor. Mulţumim! Vă vom ţine la curent!”

adi barar la terapie intensiva 2 png jpeg

Adrian Bărar şi-a început cariera în muzică la 10 ani. A înfiinţat grupul Cargo în 1985, la Timişoara, componenţa iniţială fiind: Nae Tornotzi (voce), Adrian Bărar  şi Tavi Iepan (chitară), Tibi Gajdo (chitară bass), Dinel Tolea (clape) şi Carol Bleich (tobe). Succesul a apărut odată cu venirea în trupă a regretatului solist Leo Iorga, trecut în nefiinţă, Cargo devenind un reper al genului în ultimi ani ai comunismului, alături de Holograf, Roşu şi Negru, Compact ori Semnal M, scrie libertatea.ro.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya