Forever young la Hollywood. Frumoase fără operaţii estetice

23 ianuarie, 2018
forever jpeg

„Vanitatea este păcatul meu preferat“, este o replică atât de potrivită, din filmul „Pact cu Diavolul“. Căci da, atunci când, în tinereţe, eşti încoronată regină a frumuseţii, ţi-e greu să vezi cum trecerea timpului strică toată treaba Naturii. Sunt, totuşi, şi nume mari care au reuşit să păcălească vârsta. Cu graţie şi fără facelift.

Julia Roberts, 50 de ani

image

Dacă toate femeile ar fi ca ea, chirurgii plasticieni şi-ar pierde obiectul muncii. Nu exagerăm şi nici editorii revistei People n-au făcut-o, anul trecut, când au ales-o cea mai frumoasă femeie în viaţă. Şi asta s-a întâmplat la o vârstă la care femeile nu mai sunt complimentate, de obicei, pentru fizicul lor: 49 de ani. Cu toate acestea, să nu credeţi că această actriţă care a aterizat de 11 ori pe lista celor mai frumoşi 50 de oameni din lume n-a fost tentată de injecţiile cu Botox, chiar dacă nimeni n-ar fi zis că are nevoie.

Faţa împietrită nu a fost, însă, un look pe placul Juliei. „Frumuşica Americii“ a comentat că vrea ca cei trei copii ai ei să citească pe faţa ei emoţiile pe care le simte, în momentul exact în care le simte.

„Este păcat că trăim într-o societate în care femeile nu-şi dau ocazia să vadă cum arată atunci când înaintează în vârstă“, susţine Julia.

Ce o ajută pe ea să se menţină pururi tânără? Stilul de viaţă sănătos, yoga, întâlnirile cu prietenii, viaţa de familie fericită şi zâmbetul acela care întinereşte mai mult decât cea mai eficientă procedură estetică.

Varianta cu operaţii estetice: Nicole Kidman (50)

image

Salma Hayek, 51 de ani

image

Cea care a fost complimentată de specialiştii din industrie ca având cei mai frumoşi sâni din lume (cu ceva dubii că ar fi naturali), este un portdrapel al luptei împotriva a tot ce este artificial în industrie. Nici măcar ceva Botox, prin punctele esenţiale? "Credeţi-mă, am fost tentată, dar am rezistat. Gândiţi-vă ce se întâmplă cu muşchii voştri şi cu pielea voastră când sunteţi bolnavi şi nu vă mişcaţi câteva zile! Se atrofiază. În plus, dacă îţi împietreşti un muşchi al feţei, ceilalţi muşchi simt nevoia să compenseze. Imaginează-ţi cum vei arăta când nu mai apelezi, apoi, la Botox!", este explicaţia punctuală a mexicancei, care preferă să lase vârsta să-şi facă de cap. Noroc că genele o ajută să arate cu 10 ani mai tânără.

„Chirurgia plastică e ca uniforma unei generaţii“, este de părere Salma, care preferă să apeleze la produse cosmetice bune, secretul tinereţii ei fiind chiar ăsta. O hidratare a feţei ca la carte, încă din adolescenţă.

Varianta cu operaţii estetice: Pamela Anderson (51)

image

Jennifer Lopez, 48 de ani

image

Jenny îmbătrâneşte frumos şi natural, deşi speculaţiile despre ajustarea feţei cu ajutorul bisturiului n-au ocolit-o deloc. Asta pentru că, într-adevăr, Lopez cea din Bronx nu arată deloc precum diva şlefuită de azi, dar asta pentru că iubita lui Alex Rodriguez şi-a cizelat look-ul, stilistic vorbind.  Un machiaj mai fin, o coafură mai aşezată, culoarea potrivită de păr, un stilit deştept şi da, Jen este alta. Iar chirurgia estetică n-are nimic de-a face cu asta. Lopez a răspuns scurt şi convingător acum patru ani, când un estetician din Londra, Dr. Ayham Al-Ayoubi, scria pe Twitter că observă pe chipul ei mai multe proceduri.

"Îmi pare rău, domnule, dar nu am făcut niciun fel de intervenţie estetică”, a răspuns diva, iar doctorul şi-a cerut scuze, pretinzând că postarea a fost făcută de asistentul lui.

Să nu credeţi că Jen radiază doar pentru că este ea un caz fericit. Vedeta îşi impune o disciplină a frumuseţii foarte restrictivă: nu bea alcool şi cafea, nu fumează, mănâncă sănătos, doarme între opt şi zece ore pe noapte, meditează şi face sport.

Varianta cu operaţii estetice: Renée Zellweger (48)

image

Julianne Moore, 55 de ani

image

La Hollywood, această actriţă de Oscar este respectată nu doar pentru talentul ei, ci şi pentru încăpăţânarea cu care şi-a păstrat frumuseţea naturală. Unii spun că roşcata îmbătrâneşte la fel de bine precum Meryl Streep sau Helen Mirren, iar ăsta este complimentul suprem. Ce nevoie mai este, atunci, de bisturiu?

“Nu înţeleg de ce apelează femeile la Botox, nu arată mai tinere, dimpotrivă, arată ca şi cum şi-ar fi făcut ceva la faţă. Chirurgia plastică n-o să te ajute să arăţi ca la 25 de ani. Iar vârsta este despre experienţele prin care trecem." Înţelept, nu-i aşa? În cazul lui Julianne, poate că ajută şi faptul că are un soţ chipeş, cu aproape zece ani mai tânăr decât ea, Bart Freundlich (47). A, şi faptul că actriţa se fereşte de soare şi foloseşte creme cu factor de protecţie ridicat.

Varianta cu operaţii estetice: Demi Moore (55)

image

Halle Berry, 51 de ani

image

Fosta soţie a lui Olivier Martinez este o anomalie a naturii. În sensul bun al expresiei, dacă se poate spune aşa ceva. Chip luminos, piele netedă, trup suplu şi picioare tonifiate. Vorbim de gene de fostă Miss America şi nicidecum de ajutorul vreunui doctor estetician. Şi în ciuda presiunilor de la Hollywood, acolo unde toată lumea o face…

„Când îi vezi pe toţi din jurul tău apelând la operaţii estetice, ai unele momente în care te gândeşti: «Ca să rezist în industria asta, trebuie să fac şi eu asta?». Nu vreau să mint şi să spun că nu mi-a trecut prin minte. Se găseşte mereu cineva care să-mi sugereze asta: dacă mi-aş face doar un pic din asta şi din cealaltă şi dacă ridic asta, o să arăt mult mai bine. Este ca în cazul dealerilor de droguri care încearcă să te combine să consumi“, recunoaşte Halle.

Altfel, a ajutat şi lupta vedetei împotriva bolii cu care a fost diagnosticată încă de la 19 ani, diabetul, lucru care a făcut-o să elimine din meniul ei alimente nocive precum carbohidraţii, grăsimile şi zaharurile. Eşti ceea ce mănânci, nu-i aşa?

Varianta cu operaţii estetice: Janet Jackson (51)

image

Sharon Stone, 59 de ani

image

Când actriţe din generaţia ei, precum Melanie Griffith sau Meg Ryan, au testat cam tot ceea ce există pe piaţa chirurgiei estetice, Sharon este aproape dubioasă că n-o face.

Mai ales când există o echipă întreagă de doctori din Beverly Hills care şi-au oferit serviciile, Sharon putând fi o reclamă incredibilă pentru ei. Dar nu, instinctul ei primar i-a spus să refuze. “Nici nu mai ştiu câţi doctori au încercat să-mi vândă un facelift. Chiar am fost pe punctul de a accepta să-mi fac unul, dar când am mers la cabinet şi m-am uitat la propriile mele fotografii, m-am întrebat: ce să ridice? Nu spun că e ceva greşit cu chirurgia estetică, dar nu sunt de acord să te deformezi singur.” Cu toate acestea, Sharon este o adeptă a injecţiilor cu Restylane, un filler care ajută la netezirea ridurilor şi pe care actriţa a început să-l folosească după ce a avut un accident vascular cerebral, în 2011.

Varianta cu operaţii estetice: Madonna (59)

image


Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg