Formează Gia şi Bogdan de la „Insula iubirii“ un cuplu pe bune? Declaraţia ciudată a concurentei: „Nu mi se pare implicat“

11 iunie, 2019
1 gia si bogdan insula iubirii jpg jpeg

Cea mai nouã ediţie „Insula Iubirii“, difuzatã asearã la Antena 1, a scos la iveală faptul că Alexandra nu îi este indiferentă lui Aurel. Reîntâlnirea cu femeia alături de care a avut cea mai lungă relaţie a fost pentru Aurel pe cât de neprevăzută, pe atât de naturală. Bărbatul a încurajat-o pe aceasta să se folosească de toate atuurile pe care le are pentru a-şi duce planul la bun sfârşit.

Alexandra şi-a jucat cartea femeii care vine să îl aducă acasă, reuşind ca, într-un timp scurt, să îi provoace celui ce şi-a declarat public, timp de cinci zile, sentimentele faţă de ispita Dana, un prim dubiu. La douã ore şi jumătate de la plecarea din resort, Aurel a început să îşi arate vulnerabilitatile începând cu paşi mici să contrazică aşteptările Alexandrei şi propria teorie a schimbării.

Geanina şi Denisa şi-au disputat, făra să îşi declare direct, fostul iubit al Dianei, pe Andi. Diana, oficial, nu a fost afectată de aceste evenimente, ba chiar a încurajat împreună cu Teodora demersul Denisei. Doar că frica ei a apărut pe măsură ce apropierea dintre Geanina şi Andi a fost din ce în ce mai mare. Denisa, încurajată de douã dintre colegele ei, a hotãrât sã îl cucereascã pe Andi contracronometru, conştientă fiind că singura piedica între el şi Geanina este brăţara de cuplu pe care aceasta o va purta până când va vedea primul sărut de la Purimuntra. 

Ceea ce s-a şi întâmplat. Geanina a primit imagini la ceremonia focului cu Costas şi Nicoleta săruntându-se. Mai mult de atât, bărbatul a recunoscut la testimonial atracţia pe care o simte pentru ispită spunând că “am găsit în Nicoleta o femeie puternică, deşteaptă, calculată, atragătoare, respectuoasă”.  Geanina nu a stat pe gânduri şi şi-a tăiat brăţara după ce a văzut sărutul, susţinând că iubitul ei deja s-a îndrăgostit şi mulţumind insulei că i-a deschis ochii.

insula iubirii ed8 1 jpg jpeg

Gia a primit şi ea imagini de la cea mai şocantă petrecere văzută vreodată pe insulă! Imagini la care până şi Geanina a simţit nevoia sã reacţioneze: “Îmi e mie ruşine de ce am văzut!”. Reacţie în opoziţie cu cea a Giei, care nu a părut deloc şocată de gesturile şi acţiunile lui Bogdan la doar câteva ore de la ajungerea pe insulã.

“Bogdan nu mi se pare implicat. Nu m-a surprins prea mult ce a făcut, văd un Bogdan detaşat. Mi se par doar nişte gesturi teribiliste, dar totuşi greu de digerat, pentru că nu mă aşteptam să văd aşa ceva”, au fost spusele femeii  care încearcă să pară puternică în faţa camerelor şi cere mai mult timp pentru a lua o decizie.

Diana, femeia venită să îşi spele imaginea şi care a fost ponderată în gesturi, declaraţii şi afirmaţii, a devenit în seara cu numărul cinci deschizător de drumuri şi călãuzã pe traseul picării Denisei în ispită. A ajuns în situaţii compromiţătoare în braţele lui George, bărbat de care nu s-a îndrăgostit, dar pe care îl foloseşte pentru a-şi atinge diverse scopuri care îl implică pe Andi, situaţie care contravine  cu planul ei iniţial. Tot un gest făcut din impuls şi din inconsecvenţa în dorinţe şi gândire a fost şi cel care i-a provocat situaţia distantă în care se află acum cu Andi.  Nepotrivirea de caracter care a dus la despărţirea celor doi a fost ulterior dublată de o aventură cu Sorin, un secret pe care ispita l-a păstrat, dar pe care Diana l-a divulgat într-un moment de sinceritate.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}