Fost model de fitness şi fosta soţie a unui actor din Baywatch a ajuns, azi, să trăiască pe străzi

19 octombrie, 2020
4 loni homeless jpg jpeg

Trăieşte pe străzi încă din 2016 şi nu are de gând să renunţe la acest stil de viaţă.

Este vorba despre fostul model de fitness în vârstă de 37 de ani Loni Willison şi, mai mult decât atât, fosta soţie a unuia dintre actorii care au cunoscut faima în serialul Baywatch, Jeremy Jackson.

2 profimedia 0343581295 jpg jpeg

Femeia trăieşte pe străzile din Venice beach şi continuă să sufere din cauza dependenţei de droguri şi a problemelor mentale. Recunoscută de jurnalişti în timp ce îşi plimba lucrurile într-un cărucior pentru cumpărături, Loni le-a declarat că se descurcă bine şi că n-a mai avut vreun contact cu fostul ei soţ de ani de zile. "Nu vreau să mă ajute nimeni", le-a replicat femeia acestora. 

stanga
dreapta
1 profimedia 0388670472 jpg jpeg
2 profimedia 0343581295 jpg jpeg
4 loni homeless jpg jpeg
5 baywatch jpg jpeg
6 loni feb13 preview jpg jpeg

Loni a fost căsătorită cu actorul Jeremy Jackson din anul 2012 şi până la divorţul lor cu năbădăi din 2014. Mai mult, aceasta l-a acuzat, atunci, pe fostul ei soţ că a încercat să o stranguleze în timpul unei altercaţii violente. 

1 profimedia 0388670472 jpg jpeg
6 loni feb13 preview jpg jpeg

Cea care apărea, odată, pe copertele revistelor de fitness a declarat, în 2018, că a ajuns pe străzi după ce şi-a pierdut jobul şi n-a mai fost în stare să-şi plătească chiria, situaţie în urma căreia a avut o cădere nervoasă. Cu toate că prietenii acesteia au încercat atunci să o ajute să se pună pe picioare şi să scape de dependenţa de droguri, iar proprietarul unei clinici de dezintoxicare s-a oferit să îi ofere tratament gratis, femeia a refuzat aceste ajutoare şi a continuat să trăiască pe străzi. 

5 baywatch jpg jpeg

Cât despre fostul ei soţ, Jeremy Jackson, acesta l-a interpretat în serialul Baywatch pe fiul personajului principal, jucat de David Hasselhoff, Hobie Buchannon. Nici actorul ajuns azi la 40 de ani n-a avut parte de vremuri mai liniştite, dependenţele de alcool, dorguri şi sex ruinându-i cariera, ba chiar aducându-l de câteva ori în arestul poliţiei.

Foto: Profimedia, The Sun