Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile din Dallas. Cum a fost salvat în urma unui apel pe social media?

20 octombrie, 2020
1 delonte west jpg jpeg

Dependenţa de droguri ajunge să distrugă vieţi.

Chiar şi atunci când vorbim de persoane celebre, care au gustat din viaţa privilegiată. După ce am prezentat, ieri, cazul fostei soţii a unui actor din serialul Baywatch, modelul Loni Willison, o femeie care a ajuns să trăiască pe străzi, astăzi vorbim despre o situaţie similară, cu un deznodământ ceva mai fericit, totuşi. Până acum, cel puţin.

Este vorba despre baschetbalistul american de 37 de ani Delonte West, care a activat chiar şi în NBA, la echipa Mavericks, în sezonul 2011-2012. Ei bine, în luna septembrie, o fotografie cu acest fost star NBA care cerşea pe străzile oraşului Dallas a devenit virală pe internet, multora nevenindu-le să creadă în ce stare a ajuns fostul atlet. 

3 profimedia 0212542678 jpg jpeg

Sportivul se luptă cu tulburarea bipolară încă din anul 2008 şi, în plus, a devenit dependent de droguri, lucruri care l-au adus în situaţia de a locui pe străzi, în ciuda faptului că West are o familie: este căsătorit şi tatăl a doi copii. West a câştigat peste 16 milioane de dolari în timpul carierei lui de nouă ani în NBA, una care s-a sfârşit în 2012, pe când acesta avea 28 de ani. 

2 delonte west jpg jpeg
6 west familie jpg jpeg

Nu se ştie cu exactitate când a ajuns sportivul pe străzi, însă se speculează că acest lucru se întâmplă încă de acum patru ani, în ciuda faptului că familia sa a încercat din răsputeri să-l convingă să se interneze pentru a trata dependenţa care l-a distrus.

Spuneam că acest caz ar putea avea un deznodământ fericit deoarece Delonte a acceptat, într-un final, acest ajutor, după intervenţia fostului boss al echipei Dallas Mavericks, Mark Cuban, care s-a întâlnit cu tânărul la o benzinărie Texas şi i-a propus să îi plătească spitalizarea la o clinică de dezintoxicare. Fostul star NBA a acceptat oferta acestuia şi a început programul de recuperare la o clinică din Florida. 

5 delonte jpg jpeg

Mai mult, se pare că lucrurile merg bine pentru acesta, dacă e să ne luăm după fotografia postată de salvatorul lui, la începutul lunii octombrie, în care West apare la un program de echitaţie din cadrul clinicii, arătând mult mai bine şi mai întremat. Recente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg